Sulje  

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.

Kuva miehestä, joka esittelee sähkökomponenttia aikuisopiskelijoille luokkahuoneessa.

Liittämisen teknologia

Lue lisää liimojen ja teippien käytöstä eri käyttökohteissa 3M asiantuntijoiden neuvoilla.

KYSY 3M-ASIANTUNTIJALTA

Yksinkertaisimmillaan teipeillä ja liimoilla liittäminen on hyvin helppoa ja jokainen meistä onkin joskus teipannut tai liimannut jotain yhteen. Syvempi ymmärrys liimojen tarttuvuudesta, oikean teippi- tai liimaratkaisun valinnasta sekä niiden hyödyntämisestä käyttökohteessa vaatii kuitenkin laajempaa ymmärrystä eri teknologioista, materiaaleista ja tuotesuunnittelusta.

Olemme koonneet alla olevat osa-alueet helpottamaan teipeillä ja liimoilla tehtävän liittämisen ja siihen liittyvien tekijöiden ymmärtämistä. Näiden tekijöiden ymmärtäminen ja tuntemus on usein hyödyllisempää kuin yksittäisen liimateknologian tunteminen. Toivomme että löydät sisällöstä hyödyllistä ja informatiivista tietoa riippumatta siitä, tutustutko kaikkiin osa-alueisiin järjestyksessä vai valitsetko vain itseäsi eniten kiinnostavat aiheet.


Liittämisen perusteet

Liittämisen perusteet

Pintamateriaalien banneri

Pintamateriaalit

Teippi- ja liimaliitokset

Teippien ja liimojen kemiallinen koostumus

Teippien ja liimojen kemiallinen koostumus