1. Suomi
  2. 3M Turvallisuus

3M Turvallisuus

Ilmakuva ruuhkaisesta risteyksestä yöllä
Tutkimme turvallisuuden lainalaisuuksia.
Näytä kaikki turvallisuustuotteet

Turvallisuus

Sinun tehtäväsi on suojella muita. Meidän työmme on huolehtia sinusta.

Olipa kyse puhtaammasta vesijohtovedestä tai ajorataan tehtävistä korjauksista, 3M auttaa parantamaan turvallisuutta muuttuvassa maailmassa. 3M:n teknologiat yhdistettynä osaamiseen tuottavat innovatiivisia ratkaisuja ympäristösi hallintaan niin elintarvike-, rakennus-, vedenpuhdistus- kuin liikennealoilla. Näin sinä voit keskittyä työhösi.

 

  • Sinun tehtäväsi on suojella muita. Meidän työmme on huolehtia sinusta.

    Olipa kyse puhtaammasta vesijohtovedestä tai ajorataan tehtävistä korjauksista, 3M auttaa parantamaan kaikkien turvallisuutta muuttuvassa maailmassa. 3M:n teknologiat yhdistettynä osaamiseen tuottavat innovatiivisia ratkaisuja ympäristösi hallintaan niin elintarvike-, rakennus-, vedenpuhdistus- kuin liikennealoilla. Näin sinä voit keskittyä työhösi.

 

Tietoa 3M:n turvallisuusmarkkinoista

  • 3M on erikoistunut pitämään ympäristösi turvallisena muuttuvassa maailmassa. 3M:n tavoitteena onkin pitää ihmiset turvassa. Tuotevalikoimamme ulottuu suojalaseista ja korvatulpista kuulosuojaimiin, heijastaviin teippeihin sekä putoamissuojaimiin. Vuosikymmenien kokemus alalta ja perinpohjainen tieto alan vaatimuksista auttavat meitä kehittämään henkilönsuojaimia.