1. 3M Suomi
 2. 3M Kuljetus

3M Kuljetus

Tieinfrastruktuuria Tokiossa, Japanissa
Turvallisempia, nopeampia ja kevyempiä tapoja pitää maailma liikkeessä.
Näytä kaikki kuljetustuotteet

Kuljetus

Ajamme maailmaa eteenpäin.

Minne ja millä oletkin menossa, ilma-, vesi tai maateitse, valtamerialuksella tai skootterilla: 3M on mukana kaikkialla kuljetusten maailmassa. 3M on jatkuvasti mukana kehittämässä ja rakentamassa yhä turvallisempia, mukavampia, kestävämpiä ja ympäristön kannalta vastuullisempia kuljetusmuotoja, matkustatpa sitten junalla tai lennät 10 000 metrin korkeudessa. Kaikkialla kuljetuksen ja liikenteen maailmassa voit luottaa siihen, että 3M liikuttaa sinua eteenpäin.


Tuotteet kuljetukseen

Näytä kaikki kuljetustuotteet

     

    • Ajamme maailmaa eteenpäin.

     Ilma-, vesi tai maateitse. Rahtialuksella tai skootterilla.

     Kaikkialla kuljetuksen ja liikenteen maailmassa voit luottaa siihen, että 3M vie sinua eteenpäin. Tarjoamme ratkaisuja pintamateriaalien suojauksesta tiivistysaineisiin ja akustiikasta painonhallintaan ja jopa sähkönjohtavuuteen ja iskunkestävyyteen. 3M etsii aina uusia tapoja auttaa valmistajia, kuljetusalan toimijoita ja matkustajia, saavuttamaan päämääränsä, olipa kyseessä vaativa suunnittelutyö tai päivittäinen liikennöinti.

     

    • Tuotteet kuljetukseen

     Kasto 3M tuotteet, jotka auttavat kehittämään toimintoja ja yhdistämään toimipisteitä.

     Näytä kaikki kuljetustuotteetArrow

    • 3M Science. Applied to Life.™

     Uusi brändimme nostaa esiin sen, että tiede on kaiken toimintamme perusta.

     Lue lisääArrow

    Tietoa 3M:n kuljetusratkaisuista

    • 3M on erikoistunut luomaan kokonaisuuksia saumattomasti yhdessä toimivien tuotteiden, turvallisuuden ja järjestelmien avulla. Kokonaisvaltaiset ratkaisumme aina tiivistysaineista ja liimoista elektronisiin tietulliratkaisuihin ja pysäköintijärjestelmiin auttavat päivittäisiä toimintoja ympäri maailman sujumaan sulavasti ja turvallisesti.