1. 3M Suomi
 2. 3M Kaupalliset ratkaisut

3M Kaupalliset ratkaisut

Ilmakuva lentokoneesta
Tehokkaita ratkaisuja, lisäämään brändisi vaikutusta ja tehoa.
Näytä kaikki kaupallisten ratkaisujen tuotteet

Kaupalliset ratkaisut

Hyödy tarjoamastamme kilpailuedusta.

Toimintamme tarkoitus on tukea liiketoimintaasi. Tarjoamme kattavia ratkaisuja maailmanlaajuisesti, jotta yrityksesi voi tarjota turvallisia ja johdonmukaisia kokemuksia asiakkaillesi. Autamme pitämään tilasi puhtaampina, työntekijäsi paremmassa turvassa ja brändisi ihmisten muistissa


Kaupallisten ratkaisujen tuotteet

Näytä kaikki kaupallisten ratkaisujen tuotteet
    • Hyödy tarjoamastamme kilpailuedusta.

     Tarjoamme kattavia ratkaisuja maailmanlaajuisesti, jotta voit tarjota turvallisia ja yhdenmukaisia kokemuksia asiakkaillesi. Autamme pitämään tilasi puhtaana, työntekijäsi turvassa ja brändisi kuluttajien mielessä.

    Tietoa 3M:n kaupallisista ratkaisuista

    • 3M on erikoistunut auttamaan asiakkaitaan tuomaan esiin brändissä piilevän voiman ja potentiaalin. 3M tekee yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa kehittääkseen lattianhoito- ja ammattisiivoustuotteita sekä grafiikka- ja turvallisuusratkaisuja, joiden avulla tarjoat asiakkaillesi korkealaatuisen tuote- ja ratkaisukokonaisuuden. 3M:n sienet, karhunkielet ja lattianhoitolaikat auttavat tekemään lattiasta kiiltävän ja keittiöstä puhtaan. 3M:n kiillotuslaikat, lattiansuoja-aineet ja pyyhkeet pitävät toimisto- ja koulurakennukset uudennäköisinä. Lisäksi 3M:n turvamatot ja liukastumisenestoteknologiat pitävät työntekijäsi ja maineesi turvassa.