1. 3M Suomi
  2. 3M Sisustus- ja arkkitehtuuriratkaisut

3M Sisustus- ja arkkitehtuuriratkaisut

Työmaa yöllä
Uusia mahdollisuuksia muotoiluun ja ideoiden toteuttamiseen.
Näytä kaikki tuotteet sisustus- ja arkkitehtuuriratkaisuihin

Tutustu sisustus- ja arkkitehtuuriratkaisuihimme

Tarjoamme mahdollisuuden rohkeiden ideoiden toteuttamiselle päivästä toiseen.

Yhtenä päivänä joudut työskentelemään äärirajoillasi pysyäksesi aikataulussa ja budjetissa. Kun taas seuraavana päivänä joudut varmistamaan työsi ainutlaatuisuuden. 3M ymmärtää nykypäivän haasteet. Siksi tarjoamme laadukkaita tuotteita, joiden avulla voit muuttaa tilan ilmeen hetkessä.


Tuotteet sisustus- ja arkkitehtuuriratkaisuihin

Näytä kaikki tuotteet sisustus- ja arkkitehtuuriratkaisuihin

 

  • Tarjoamme mahdollisuuden rohkeiden ideoiden toteuttamiselle päivästä toiseen.

    Yhtenä päivänä joudut työskentelemään äärirajoillasi pysyäksesi aikataulussa ja budjetissa. Kun taas seuraavana päivänä joudut varmistamaan työsi ainutlaatuisuuden. 3M ymmärtää nykypäivän haasteet. Siksi tarjoamme laadukkaita tuotteita, joiden avulla voit muuttaa tilan ilmeen hetkessä. Ratkaisujemme avulla voit myös valaista tilan energiatehokkaasti tai suunnitella ja toteuttaa rakenteen, joka tuntuu uhmaavan fysiikan lakeja. Tai vain tehdä rutiinitehtävistä tehokkaampia. Erikoisvahvat liimat, kauniit heijastavat kalvot ja sisustusmateriaalit – kaikki tuotteemme ovat ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla tehtyjä. Tämä takaa ainutlaatuisen ja tasokkaan lopputuloksen.

Tietoa 3M:n sisustus- ja arkkitehtuurimarkkinoista

  • 3M on erikoistunut auttamaan asiakkaitaan koettelemaan muotoilun rajoja. Luomme kauniita ja toimivia tiloja yhdessä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja rakennusalan yritysten kanssa. Yhdistämme fyysisen rakennuksen asettamat vaatimukset hyvän suunnittelun peruselementteihin - huipputason ikkunakalvoista ja kattomateriaaleista hyväksi todettuihin sähköteippeihin ja johtoratkaisuihin.