1. 3M Suomi
  2. 3M Energia

3M Energia

Ilmakuva voimajohdoista maaseudulla
Autamme toimittamaan, säästämään ja muuttamaan energiaa.
Näytä energiatuotteet

Energiamarkkinat

Kevyemmät ja kestävämmät ratkaisut mahdollistavat elinkelpoisemman tulevaisuuden

Autamme keräämään auringon energiaa. Kehitämme ja toimitamme luotettavia yhteyksiä runkoverkkoon. Teemme voimalinjoista kevyempiä niin, että ne voivat kuljettaa enemmän energiaa ihmisille. 3M auttaa kaikkialla maailmassa säästämään energiaa, vähentämään sähkön käytön kustannuksia ja löytämään uusia tapoja luoda ja ylläpitää elinkelpoisempaa tulevaisuutta.

 

  • Kuluttamalla vähemmän, mahdollistamalla enemmän.

    Autamme keräämään auringon energiaa. Kehitämme ja toimitamme luotettavia yhteyksiä runkoverkkoon. Teemme voimalinjoista kevyempiä niin, että ne voivat kuljettaa enemmän energiaa ihmisille. 3M auttaa kaikkialla maailmassa säästämään energiaa, vähentämään wattikohtaisia kustannuksia ja löytämään uusia tapoja luoda ja ylläpitää elinkelpoisempaa tulevaisuutta. Teemme yhteistyötä niiden eri alojen ja maanosien toimijoiden kanssa, jotka suojelevat, valjastavat ja säästävät energiaa. Tavoitteenamme on löytää uusia tapoja valjastaa maapallon energiavarat ja hyödyntää kallisarvoisia luonnonvaroja.

 

Tietoa 3M:n energiaratkaisuista

  • 3M on erikoistunut auttamaan asiakkaitaan tekemään maailmasta paremman paikan elää. Energiaratkaisumme ikkunakalvoista kutistesukkiin auttavat luomaan tiloja, joissa ihmiset haluavat elää, tehdä työtä, oppia ja leikkiä. 3M:n uusiutuvan energian teknologiat, kuten aurinkoenergiateknologia, auttavat täyttämään tiukat kestävän kehityksen vaatimukset heikentämättä rakennusten ulkoasua.