Sulje  

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.

Tuotevalitsin kiinnitysratkaisuihin


Vertaile tiettyjen tuoteperheiden tuotteita.

Klikkaa tuoteperheitä avataksesi yksittäiset online-tuotevalintaoppaat.

Voimmeko auttaa sinua tuotteen valinnassa?

Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi? Tai onko sinulla kysymys sovelluksesta, spesifikaatiosta tai toimituksesta? Asiantuntijatiimimme auttaa sinua. Saat vastauksen yleensä 24-48 tunnin kuluessa.

  • 3M:n teollisuus- ja ammattituotteet on tarkoitettu, merkitty ja pakattu myytäväksi koulutetuille teollisuus- ja ammattilaisasiakkaille työpaikkakäyttöön. Ellei sovellettavassa tuotepakkauksessa tai -kirjallisuudessa ole nimenomaisesti toisin mainittu, näitä tuotteita ei ole tarkoitettu, merkitty tai pakattu myytäväksi kuluttajille tai kuluttajien käyttöön (esim. kotikäyttöön, henkilökohtaiseen käyttöön, peruskoulu- tai lukiokäyttöön, vapaa-ajan/urheilukäyttöön tai muihin käyttötarkoituksiin, joita ei ole kuvattu sovellettavassa tuotepakkauksessa tai -kirjallisuudessa), ja niitä on valittaessa ja käytettäessä noudatettava sovellettavia terveys- ja turvallisuussäännöksiä ja -normeja (esim. U.S. OSHA:n, ANSI:n, jne.) sekä kaikkia tuotekirjallisuutta, käyttöohjeita, varoituksia ja rajoituksia. 3M:n teollisuus- ja ammattituotteiden väärinkäyttö voi johtaa loukkaantumiseen, sairastumiseen tai kuolemaan. Jos haluat apua tuotteen valinnassa ja käytössä, ota yhteyttä työpaikkasi turvallisuusasiantuntijaan, työterveydenhoitoon tai muuhun alan asiantuntijaan.