1. 3M Suomi
  2. 3M Elektroniikka

3M Elektroniikka

Nainen käyttää tablettia datakeskuksessa.
Autamme sinua luomaan tulevaisuuden elektroniikkatuotteita.
Näytä kaikki elektroniikkatuotteet

Elektroniikkaratkaisut

Innovaatio kerrallaan kohti muuttuvaa maailmaa.

Ympäristömme automatisoituu vauhdilla asiakaspalvelusta lentokoneisiin ja kirurgisiin toimenpiteisiin. Ohjelmistot ja elektroniikka ovat tämän vallankumouksen eturintamassa. Meille on tärkeää kehittää tuotteita, jotka eivät pelkästään paranna käytössä olevaa elektroniikkaa, vaan kykyämme innovoida ja viedä tulevaisuuden teknologiaa eteenpäin.

 

  • Innovaatio kerrallaan kohti muuttuvaa maailmaa.

    Ympäristömme automatisoituu vauhdilla asiakaspalvelusta lentokoneisiin ja kirurgisiin toimenpiteisiin. Ohjelmistot ja elektroniikka ovat tämän vallankumouksen eturintamassa. Meille on tärkeää kehittää tuotteita, jotka eivät pelkästään paranna käytössä olevaa elektroniikkaa, vaan kykyämme innovoida ja viedä tulevaisuuden teknologiaa eteenpäin. Näin teemme matkaviestimesi näytöstä selkeämmän ja kirkkaamman ja autamme kriittisiä elektronisia järjestelmiä pysymään toimintakykyisinä hätätilanteissa. Tuomme uusia tuotteita markkinoille ja pohjustamme tietä seuraavan sukupolven elektroniikkatuotteille.

Tietoa 3M:n elektroniikkaratkaisuista

  • 3M on erikoistunut auttamaan asiakkaitaan kehittämään tulevaisuutta muokkaavia ideoita. Autamme sinua hallitsemaan kustannuksia ja ratkomaan suunnitteluongelmia projektoreista ja kuulokkeista sähköä johtaviin teippeihin ja datakeskusten jäähdytysratkaisuihin. Erikoisheijastavat kalvomme tekevät tuotteistasi loistavampia, ja Novec™-nesteet suojaavat laitteita jäähdyttämällä. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään tuotteista parempia kuluttajille.