1. 3M Suomi
 2. 3M Ajoneuvoteollisuus

3M Ajoneuvoteollisuus


Innovation in Action

 • Shine brighter. Stay safer.

  3M™ headlight restoration kits can help improve headlight brightness by more than 200%, making your night-time driving safer

 • Improve Efficiency. Reduce Waste.

  Combining 3M™ Accuspray™ and PPS™ delivers jobs faster, easier and for less money—every time.

 • Ensure your hand sanding feels and works right.

  3M™ Flexible Abrasive Hookit™ sheets can be used wet or dry, by hand or machine, to ensure primer sanding, blend preparation and paint finishing results up to your standards.

 • Hear the radio, not the road.

  3M™ Thinsulate™ Acoustic Insulation and 3M Attachment Tapes enable those who design and repair automobiles to deliver lighter, quieter and more efficient vehicles.

Innovation in Action


Man holding brake disc
100 vuoden kehitystyömme on luonut innovaatioita, jotka palvelevat tämän päivän ajoneuvojen tarpeita.
Näytä kaikki ajoneuvoteollisuuden tuotteet

Ajoneuvoteollisuus

Varmista tuotantoprosessin onnistuminen, kerta toisensa jälkeen.

Hyvä maine on korvaamattoman arvokas. Se varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden ja erottaa sinut kilpailijoistasi. Lähes 100 vuoden kokemuksella olemme tunnistaneet ajoneuvoteollisuuden haasteet ja pureutuneet niiden parantamiseen niin autojen suunnittelussa, valmistuksessa kuin korjauksessakin. Olemme mm. olleet mukana. parantamassa polttoainekulutuksen taloudellisuutta kehittämällä kevytrakenteita, sekä mullistamassa automaalaamoiden maalausprosessia.


Ajoneuvoteollisuuden tuotteet

Näytä kaikki ajoneuvoteollisuuden tuotteet

     

    • Varmista tuotantoprosessin onnistuminen, kerta toisensa jälkeen.

     Hyvä maine on korvaamattoman arvokas. Se varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden ja erottaa sinut kilpailijoistasi. Lähes 100 vuoden kokemuksella olemme tunnistaneet ajoneuvoteollisuuden haasteet ja pureutuneet niiden parantamiseen niin autojen suunnittelussa, valmistuksessa kuin korjauksessakin. Olemme mm. olleet mukana. parantamassa polttoainekulutuksen taloudellisuutta kehittämällä kevytrakenteita ajoneuvoihin, sekä mullistamassa automaalaamoiden maalausprosessia. Autamme sinua saamaan tuotantoprosessisi valmiiksi nopeammin, varmemmin ja luotettavammin.

    Tietoa 3M ajoneuvoteollisuusmarkkinoista

    • 3M tarjoaa erinomaiset tuotteet ja työvälineet aina ajoneuvojen ikkunoiden sävytyksestä ja autojen yliteippauskalvoista autojen maalaamiseen. 3M tuotteilla saavutat onnistuneen työn lopputuloksen ja voit luovuttaa ensiluokkaisia ajoneuvoja liikenteeseen.