lääkäri tukee poikaa sairaalassa

Taistele leikkausalueen infektioita vastaan kaikin keinoin.

Lisätietoja

Leikkausalueen infektioista keskustellaan usein terveydenhoidossa, mutta mitä ne ovat ja miksi on tärkeää, että kliinikot tekevät kaikkensa niiden estämiseksi?

 • Lääkärit hymyilevät luokassa

  3M Health Care Academy: Leikkausalueen infektioita (SSIs) käsittelevä verkkokurssi.

  Tämä verkkokurssi käsittelee leikkausalueen infektioita, niiden esiintymistä, vaikutusta hoitotuloksin ja toiminnallisiin kustannuksiin.


Johda

Kliinikkona haluat tietenkin tarjota parasta mahdollista hoitoa potilaillesi, mikä tarkoittaa joskus toimintatapojen muuttamista uusiin prosesseihin ja teknologioihin sopivaksi. Muutos ei kuitenkaan aina ole helppo ja usein matkalla kohdataan useita ongelmia. Tämä yhteenveto sisältää ohjeita ja hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään, tunnistamaan ja ratkaisemaan mahdollisia esteitä joita hoitokäytänteiden muutokset voivat aiheuttaa.

 • kolme lääkäriä tapaamisessa – yllä

  Miten kliinisiä hoitokäytänteitä muutetaan: ymmärrä, tunnista ja ratkaise ne esteet, jotka vaikuttavat muutosten käyttöönottoon.

  • Miten kliinisiä hoitokäytänteitä muutetaan.
  • Muutosten käyttöönottoon vaikuttavien esteiden ymmärtäminen, tunnistaminen ja ratkaiseminen.
   Vaikka muutokset olisivatkin tarpeen organisaatiossa, vastahakoiset yksilöt ja vakiintuneet prosessit saattavat usein olla kehityksen tiellä.
  • Muutosten käyttöönottoon vaikuttavien esteiden ymmärtäminen
   Ensimmäinen tärkeä askel on se, että tunnistetaan tarve muutokselle. Tätä vaihetta vaikeuttavat ne terveydenhuollon ammattilaiset, jotka kokevat muutoksen itselleen haitallisena tai joiden uskomusten vastainen uusi muutos on.
  • Muut muutosten käyttöönottoon vaikuttavat esteet voidaan jakaa kahteen tyyppiin: käytännön esteet, kuten toimitusongelmat tai resurssien puute, ja ulkoiset esteet, joihin et voi vaikuttaa. Tällaisia ovat epäsuotuisa taloudellinen tai poliittinen ilmapiiri, jotka saattavat saada terveydenhoidon ammattilaiset vastustamaan uusien ideoiden käyttöönottoa.
  • Muutosten käyttöönottoon vaikuttavien esteiden tunnistaminen
   Ensimmäinen tärkeä askel on se, että tunnistetaan tarve muutokselle. Tätä vaihetta vaikeuttavat ne terveydenhuollon ammattilaiset, jotka kokevat muutoksen itselleen haitallisena tai joiden uskomusten vastainen muutos on.
  • On olennaista keskustella niiden avainhenkilöiden kanssa, joilla on riittävästi tietoa ja arvovaltaa uusien käytänteiden kokeilemiseen. Voit myös pitää ideariihiä tai kohderyhmäkeskusteluita, pyytää kyselyiden täyttämistä tai vain tarkkailla nykyistä kliinistä toimintatapaa, jotta voisit tunnistaa vastusta aiheuttavia alueita.
  • Muutosten käyttöönottoon vaikuttavien esteiden ylittäminen
   Tunnistettujen esteiden ratkaisemisessa auttaa muiden asioiden ohella avainhekilöiden tuki ja työyhteisön koulutus.
  • Asiantuntija mielipidevaikuttajat voivat olla erittäin hyvä apu, kun kyseessä on terveydenhoidon ammattilaisten hoitokäytänteiden muuttaminen. Myös potilaat, joilla nykyään on joskus hyvätkin tiedot omista ongelmistaan Internet-hakujen myötä, voivat vaikuttaa hoitopäätöksiinsä.
  • Koulutus voidaan toteuttaa monissa eri muodoissa, kuten konferensseina, työpajoina, kursseina ja perinteisten koulutusmateriaalien jakeluna.
  • Tehdään muutoksesta totta
   Kun esteet on ymmärretty, tunnistettu ja ratkaistu, saatte muutoksen aikaan ja voitte uudelleen määritellä parhaat hoitokäytänteet osana yleistä laadun parantamisohjelmaanne.
  • JOS HALUAT LISÄTIETOA, NAPSAUTA TÄSTÄ JA LATAA KÄYTÄNNÖLLINEN PDF-TIEDOSTOMME

Toimi

Maailmanlaajuisesti saatavilla olevien ohjeistusten ja suositusten taustalla on suunnattomia määriä kliinisiä todisteita, joten joskus voi olla hankalaa kliinikkona tunnistaa ne, jotka ovat olennaisia kliinisen hoidon ja hoitotulosten kannalta.

 • Lääkärit tekevät muistiinpanoja

  Euroopan ohjeistuksen yhteenveto.

  Kliinisen ohjeistuksen yhteenveto auttaa sinua tunnistamaan pääasialliset suositukset, joita Euroopan asiantuntijat ja ammattilaiselimet ovat julkaisseet leikkausalueen infektioiden ja tahattoman perioperatiivisen hypotermian ennaltaehkäisemiseksi. Katso, miten nykyiset kliiniset hoitokäytänteenne ovat verrattavissa ohjeistuksiin!

  Täytä tämä lomake, niin sinulle lähetetään kliinisen ohjeistuksen yhteenveto.


Lähetä kliinisen ohjeistuksen yhteenveto

 • Täytä tämä lomake, niin sinulle lähetetään kliinisen ohjeistuksen yhteenveto.


  Kaikki kentät on täytettävä, ellei niitä ole merkitty vapaaehtoisiksi


  Täyttämällä tämän lomakkeen annat 3M:lle luvan lähettää kliinisen ohjeistuksen yhteenvedon sinulle sähköpostina. Se lähetetään sinulle sähköpostina riippumatta siitä, oletko antanut selkeän ilmoittautumisen 3M:n viestintään. Jos haluat saada myös tulevia 3M:n uutisia ja päivityksiä, valitse alla oleva valintaruutu ilmoittaaksesi siitä meille.

 • Saatko meiltä jo viestejä? Meillä on jatkuvasti uutta kerrottavaa, joten kerrothan meille että viestintämme kiinnostaa sinua jatkossakin rastittamalla alla olevan ruudun.
 •  
 • Lähetä

Kiitos, että annoit tietosi.

Lähetämme tiedot sinulle.

Pahoittelumme...

Toimittamisessa tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen...

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen