1. 3M Suomi
  2. 3M Terveydenhoito

3M Terveydenhoito

nainen katsomassa mikroskoopilla: 3M:n terveydenhoitotuotteet ja -ratkaisut
3M Terveydenhoito: Harjoitamme tiedettä. Elämänlaadun parantaminen on päämäärämme.

Me uskomme, että mikään ei ole tärkeämpää kuin hyvä terveys. Tämä inspiroi kehittämään luotettavia laatutuotteita terveydenhuoltoon globaalisti. Olitpa sitten potilaskontaktissa, testaamassa ruuan turvallisuutta tai suunnittelemassa lääkinnällistä laitetta, jokapäiväinen työ parantaa elämää.

3M Health Care -yksikössä meillä on tämä sama intohimo. Se on se, mikä motivoi meitä puskemaan innovaatioita eteenpäin. Tavoitteemme? Mahdollistaa 3M Sciencen voimalla ihmisten parempi terveys maailmanlaajuisesti.

Terveydenhoidon markkinat

Yhdistämme ihmisiä, näkemyksiä, tiedettä ja teknologiaa avainmarkkina-alueilla ratkaistaksemme ongelmia ja tehdäksemme paremman terveyden mahdolliseksi.
  • Uraauurtavat lääketieteelliset ratkaisut, tuotteet ja asiantuntemus auttavat parantamaan hoitotuloksia ja pienentämään komplikaatioiden riskiä.

  • Innovatiiviset hammashoidon ratkaisut yksinkertaistavat toimenpiteitä ja ohjaavat potilaita kohti elinikäistä suun terveyttä.

  • Ohjelmistomme ja palvelumme auttavat tuottamaan tarkkaa terveystietoa ja hoitamaan maksuja, jotta voit keskittyä potilaskokemuksen parantamiseen.

  • Elintarviketurvallisuuden ratkaisut auttavat toimittamaan ruokia ja juomia turvallisesti ja tuoreina suojaten kuluttajia ja yritystoimintaa.

  • Biokemialliset puhdistusratkaisumme auttavat nopeuttamaan kliinistä työtä ja alentamaan valmistuskustannuksia.

  • Oikomishoitotuotteemme lyhentävät hoidon kestoa, parantavat potilastyytyväisyyttä ja tehostavat työskentelyä.


Terveydenhoidon tuotemerkit

  •  

  • 3M™ Littmann® Stetoskoopit tarjoavat lääkärien, hoitajien ja opiskelijoiden tarpeiden mukaista akustista suorituskykyä. Saatavilla mallit Cardiology, Classic, Lightweight ja Electronic.

Terveydenhoitotuotteet

Ota yhteyttä 3M Terveydenhoitotuotteisiin

Yleinen asiakaspalvelu:
+358 9 525 21