Hoitaja pesemässä käsiään

Mullistamme lopputulokset

 

Jokaiselle potilaalle.
Joka kerta.

Olet leikkaussalissa potilaitasi varten. Me olemme täällä sinua varten.

Maailmanlaajuinen pandemia on muuttanut monia elämän osa-alueita ympäri maailman. Leikkaussalit hiljenivät, kun hoidit muita apua tarvitsevia.

Poikkeusajan leikkaussali työskentelyn aikanakin, keskitytte tärkeimpään, eli potilasturvallisuuteen ja elämän ylläpitämiseen.

3M on valmiina auttamaan tieteeseen perustuvilla ratkaisuilla ja kliinisesti todistetuilla hoitomuodoilla, jotka parantavat tehokkuutta, vähentävät komplikaatioita ja parantavat potilaiden hoitotuloksia.

Jokaiselle potilaalle. Joka kerta.

Uusia webinaareja: Paluu leikkaussaliin – henkilönsuojaimet (PPE) leikkaussalissa. Rekisteröidy jo tänään!


kiinni  

Kiitos.

Lomake lähetettiin.

Anteeksi...

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen...

3M keskittyy tukemaan sinua kliinisesti todistetuilla ratkaisuilla, jotka suojaavat sinua ja potilastasi, jotta voit keskittyä sinulle tärkeimpiin asioihin.

Napsauta punaisia palloja niin saat lisätietoja 3M-ratkaisuista, jotka pitävät sisällään ratkaisuja potilaan leikkaukseen valmistelusta aina potilaan postoperatiiviseen toipumiseen saakka.

 • Infografiikka 3M-ratkaisuista potilaiden valmisteluun

Esilämmitys

Jo 10–20 minuutin anestesiainduktiota edeltävä lämmitys 3M™ Bair Hugger™ -normotermiajärjestelmällä lisää potilaan ääreisosien lämpöä, mikä auttaa vähentämään lämmön uudelleenjakautumisen aiheuttamaa ydinlämpötilan laskua¹.

Lue lisää

Turvallinen ihokarvojen poisto

3M™ Kirurgiset karvanleikkurit - Nosta tasoa, vähennä nirhamia². Sairaalan erikoisaloista, työnkulusta tai budjetista riippumatta, 3M karvanleikkurit auttavat potilaita ja henkilökuntaa saavuttamaan positiivisen perioperatiivisen kokemuksen.

Lue lisää

Intraoperatiivinen potilaanlämmitys

3M™ Bair Hugger™ -normotermiajärjestelmä auttaa ylläpitämään leikkauspotilaiden normotermiaa, jolloin riski tahattoman perioperatiivisen hypotermian aiheuttamiin komplikaatioihin pienenee⁷.

Lue lisää

Lämpötilan seuranta

3M™ Bair Hugger™ ‑ydinlämpötilan seurantajärjestelmä on noninvasiivinen, jatkuva ydinlämpötilan seurantajärjestelmä, joka on tarkkuudeltaan osoitettu yhtä hyväksi kuin keuhkovaltimokatetri ja muut yleisesti käytetyt invasiiviset järjestelmät⁶.

Lue lisää

Verisuoniyhteys

Kaikki I.V.-katetrit ja IV-verisuoniyhteydet voivat aiheuttaa komplikaatioita, kuten infektion, katetrin irtoamisen ja ihovaurioita. Lue lisää miten voit suojata kaikki I.V.-katetrit — aina asennuksesta poistamiseen saakka.

Lue lisää

Postoperatiivinen leikkausviillon hallinta

3M™ Tegaderm™ -läpinäkyvät akryylisidokset imevät kohtalaisesti haavaeritettä. Pitkän käyttöajan ja läpinäkyvyyden ansiosta leikkaushaavaa on helppo seurata. Potilaat voivat käydä sidoksen kanssa suihkussa sekä palata nopeammin arkirutiineihin.

Lue lisää

Steriloinnin varmennus

3M:n avulla on nopeampaa ja helpompaa varmistaa, että kirurgiset instrumentit ja laitteet on asianmukaisesti steriloitu.

Lue lisää

Henkilönsuojaimet (PPE)

3M on sitoutunut tukemaan terveydenhuollon ammattilaisia henkilönsuojaimien turvallisessa käytössä, jotta he voivat suojella itseään ja potilaitaan.

Lue lisää

Antimikrobiset läpileikkauskalvot

Tutkimukset ovat osoittaneet, että antimikrobisen 3M™ Ioban™ 2 ‑läpileikkauskalvon käyttäminen voi vähentää leikkaushaavainfektioon (SSI) liittyvää ihon uudelleenkolonisoitumisen riskiä³,⁴,⁵.

Lue lisää

Haavan alipaineimuhoito huuhtelulla

V.A.C. VERAFLO CLEANSE CHOICE™ -sidos yhdessä V.A.C. VERAFLO™:n kanssa on vaihtoehtona haavan puhdistamiseen ja tulehdusmateriaalien poistamiseen, kun kirurgista puhdistamista on lykätty tai jos puhdistaminen ei ole muuten mahdollista.

Ympäristön puhtauden vahvistaminen

Kontaminoitunut vai puhdas? Et voi nähdä sitä. 3M™ Clean-Trace™ ATP -valvontajärjestelmä voi tarjota puhtaustarkistuksen reaaliajassa ja auttaa sinua varmistamaan ympäristösi puhtauden.

Lue lisää

Suljetun leikkaushaavan alipaineimuhoito

PREVENA™-hoito on suunniteltu erityisesti leikkaushaavojen hallintaan, joka auttaa suojaamaan potilaita, kliinikoita, lääkäreitä ja sairaaloita useilta leikkausalueen komplikaatioiden seuraamuksilta leikkauksen jälkeen.

Haavan alipaineimuhoito huuhtelulla

Kustannuslaskelmien mukaan V.A.C. VERAFLO™ -hoito voi vähentää kokonaiskustannuksia V.A.C.®-hoitoon verrattaessa vähentämällä hoidon kestoa ja leikkaussalikäyntien määrää potilailla, joilla on tulehtuneita tai kontaminoituneita haavoja.

Autamme sinua suojautumaan. Autamme heitä valmistautumaan.


Estämme komplikaatioita. Pelastamme ihmishenkiä.

 • Leikkausalueen infektioita käsittelevä infografiikka

  Vähennä leikkausalueen infektioriskiä

  Jopa 5 % leikkauspotilaista kohtaa leikkausalueen infektion kielteisiä seurauksia, mukaan lukien pidempiä hoitojaksoja sairaalassa. Kuitenkin noin 60 % leikkausalueen infektioista on ennaltaehkäistävissä tutkimuksiin perustuvilla toimenpiteillä.

  Lue lisää


Tietoon perustuvia päätöksiä. Jatkuvaa koulutusta.

 • Tukea hankintaan
  Tukea hankintaan

  Etsi kaikki tarvitsemasi tiedot koskien potilaiden lämpötalouden hoitoa, antimikrobisia läpileikkauskalvoja ja leikkausviiltojen hallintaa, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä tarjotessasi välineitä terveydenhuoltoalan työtovereillesi näinä haastavina aikoina.

  Lue lisää

 • Health Care Academy
  3M℠ Health Care Academy

  3M℠ Health Care Akatemian kautta voit rekisteröityä verkkokursseille ja webinaareihin, jotka käsittelevät terveydenhoitotyötäsi koskevia aiheita.

  Rekisteröidy jo tänään


Lämpimään ilmaan perustuvat lämmitysratkaisut (forced air warming) ja COVID-19

Lue 3M:n uusin ilmoitus koskien leikkauspotilaiden lämpötalouden hoidon tärkeyttä COVID-19-pandemian aikana.


Ota yhteyttä

3M asiantuntijat haluavat jo takaisin kentälle terveydenhoitoalan asiakkaiden luokse. Olemme täällä sinua varten.

Lue lisää


Viitteet

 1. Horn EP, Bein B, Bohm R, Steinfath M, Sahili N, Hocker J. The Effect of Short Time Periods of Pre-Operative Warming in the Prevention of Peri-operative Hypothermia. Anaesth. 2012. 67(6).
 2. 3M data on file 05-013632.
 3. Yoshimura et al. Plastic iodophor drape during liver surgery operative use of the iodophor impregnated adhesive drape to prevent wound infection during high risk surgery. World J. Surgery. 2003; 27:685-688.
 4. Rezapoor M, Tan TL, Maltenfort MG, Parvizi J. Incise draping reduces the rate of contamination of the surgical site during hip surgery: a prospective, randomized trial. J Arthroplasty. Im Druck.
 5. Bejko et al. Comparison of efficacy and cost of iodine impregnated drape vs. standard in cardiac surgery: study in 5100 patients. J Cardiovasc Trans. Res. 2015; 8:431-437.
 6. Eshraghi Y et al. An Evaluation of a Zero-Heat-Flux Cutaneous Thermometer in Cardiac Surgical Patients. Anesth Analg. 2014 Sep;119(3):543–9.
 7. Sessler DI. Mild Perioperative Hypothermia. N Engl J Med 1997; 336:1730-1737.
 8. Kim PJ, Attinger CE, Steinberg JS, et al. The Impact of Negative-Pressure Wound Therapy with Instillation Compared with Standard Negative-Pressure Wound Therapy: A Retrospective, Historical, Cohort, Controlled Study. Plast. Reconstr. Surg.2014; 133:709-716.