IAD-tunnistus-opas

Inkontinenssin aiheuttaman dermatiitin (IAD) tunnistaminen


  Lataa opas

 • VAIN TERVEYDENHUOLLON AMMATITLAISILLE. Lähettämällä tietosi annat 3M:lle luvan lähettää sinulle ajoittain sähköpostiviestejä, jotka sisältävät tietoa 3M-tuotteista, markkinointimateriaalia sekä kutsuja osallistua tutkimuksiimme. Näitä tietoja käytetään vain pyyntöihisi ja tiedusteluihisi vastaamiseen sekä muilla tietosuojakäytännössämme kuvatuilla tavoilla.

 • Lähetä
Kiitos yhteydenotostasi.

Kiitos mielenkiinnostasi IAD opastamme kohtaan. Lisääntynyt tieto varmistaa paremman suojauksen ja ennaltaehkäisyn.

LATAA TÄSTÄ

 • IAD-tunnistus-opas

  Inkontinenssiin liittyvä dermatiitti (IAD) voi olla todellinen haaste niin akuuttiosastojen potilailla kuin pitkäaikaishoidossakin. Onnistunut suojaus ja ennaltaehkäisy edellyttävät, että riskialttiiden potilaiden tarpeet osataan tunnistaa ja täyttää.

  Miltä IAD näyttää? Miten IAD:n voi erottaa haavaumista ja vammoista? Miten tähän tilaan liittyviä haasteita arvioidaan ja käsitellään? Maksuton IAD:n tunnistusoppaamme täydentää parhaista hoitokäytännöistä laadittua mietintöä:
  Inkontinenssin aiheuttama dermatiitti: IAD:n ennaltaehkäisyä edistämässä.
  Tunnistusopas sisältää vastaukset näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin.

  Lataa opas jo tänään ja auta suojaamaan potilaitasi IAD:ltä.

  1. Gray M and Bartos S. Incontinence Associated Dermatitis in the Acute Care Setting: A Prospective Multi-site Epidemiologic Study. Esitelty Wound Healing Society -yhdistyksen 23. vuosikokouksessa. 2013.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Edellä luetellut tuotemerkit ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen