Vauvojen kädestä pitäminen

Liimakiinnitykseen liittyvä ihovaurio

Liimakiinnitykseen liittyvien ihovaurioiden ennaltaehkäisy (MARSI)

  • Esite liimakiinnitykseen liittyvistä ihovaurioista

    Liimakiinnitykseen liittyvät ihovauriot ovat yleisiä ja vakavia komplikaatioita, joita ilmenee kaikissa hoitotilanteissa ja ikäryhmissä. Kuitenkin ihovaurioita pidetään yleensä väistämättömänä osana potilaan hoitoa. Liimakiinnitykseen liittyviä ihovaurioita raportoidaan vähemmän kuin niitä esiintyy, sillä niitä ei luokitella haittavaikutuksiksi. Sen vuoksi liimakiinnitykseen liittyvien ihovaurioiden yleisyyden ja taloudellisten vaikutusten vaikutuksia on vaikeaa seurata. 3M-tuotteiden ja -ratkaisujen valikoima on suunniteltu niin, että terveydenhuollon ammattilaiset voivat minimoida liimakiinnitykseen liittyvät ihovauriot.

    Lisätietoja liimakiinnitykseen liittyvistä ihovaurioista ja niiden ennaltaehkäisystä saat napsauttamalla tätä (PDF, 671 kt)


Potilasmukavuuden ja -turvallisuuden suojaus

  • 3M kutsui 23 tunnettua asiantuntijaa paneeliin, jossa kehitettiin ihovaurioiden asianmukaisen arvioinnin ja ennaltaehkäisyn sekä tuotteiden valinnan ja käytön hoito-ohjeistus.

    Perehtymällä liimakiinnitykseen liittyviin ihovaurioihin ja ottamalla käyttöön 3M:n kehittämät ohjeet voit parantaa potilaiden hoitokokemusta, auttaa vähentämään terveydenhuollon kustannuksia ja parantaa hoitotuloksia.

    Lataa ohjeistustiedosto napsauttamalla tätä.


Liimakiinnityksen markkinajohtaja

3M on kehittänyt ja parannellut liimakiinnitysaineita yli 50 vuoden ajan ja pyrkinyt luomaan oikeanlaisen kiinnitysaineen lähes kaikenlaisiin lääketieteellisiin sovelluksiin. Esimerkkinä voidaan mainita ihoystävälliset kirurgiset teipit.

3M:n yhteistyön kulttuuri, panostus tutkimukseen ja kehitykseen sekä asiantuntemus liimojen osalta on mahdollistanut sellaisten teippien, kiinnityssidosten, haavansulkijoiden ja ammattilaistasoisten ihonhoitotuotteiden kehittämisen, joiden voit luottaa parantavan potilaiden hoitoa.

Lue lisää 3M:n haavanhoitotuotteista