Lähikuva hoitohenkilökunnasta, joka pitää kädessään 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo applikaattoria.

3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo

Muutetaan yhdessä hoitokäytänteitä

Pyydä tuote-esittelyä
 • Cavilon Advanced ihonsuojakalvoa käytetään potilaalla

  3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvon on osoitettu auttavan merkittävästi potilaan hoidossa, kun hoidetaan vaikeita kosteusperäisiä ihovaurioita (MASD). Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo antaa pitkäkestoisen, ohuen ja läpinäkyvän suojan, jota ei tarvitse erikseen poistaa.

  Ultra‑ohut ja silti hyvin pitkäkestoinen ihonsuojakalvo tarttuu jopa märkään sekä erittävään pintaan. Se suojaa ihoa ihoärsytystä aiheuttavilta ainesosilta luoden iholle suojaavan ympäristön, joka edistää ihorikkojen parantumista ennennäkemättömällä tavalla.


Mikä tekee siitä niin vallankumouksellisen?

 • Vähentää potilaan kipua

  Luo suojaavan ympäristön, joka tukee paranemisprosessia ja auttaa vähentämään potilaan tuntemaa kipua liittyen IAD:n1

 • Pitkäkestoinen

  Ihonsuojakalvon laitto on tarpeellista vain kaksi kertaa viikossa

 • Työteliäs

  Kiinnittyy märkään, erittävään ihon pintaan (esim. ulkoisen ihokerroksen ihovaurioihin)1

 • Ei tarvitse poistaa

  Mahdollistaa helpon ja hellävaraisen ihon puhdistuksen, ilman tarvetta suojatuotteiden poistolle


Esittelyssä 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo

Esittelyssä 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo

Lue lisää, miten 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo on muuttanut hoitokäytänteitä.


Esitteet ja ladattavat materiaalit

 • Huomaa, kuinka riskissä olevan ihon suojaaminen inkontinenssin aiheuttamalta dematiitilta (IAD) on nyt helpompaa kuin koskaan ennen.

 • Lue lisää, mitä hoitohenkilökunta ajattelee 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvon käytöstä.

 • Klikkaa ylläolevaa ja lue lisää kaikista ihonsuojatuotteista sekä 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvosta.

 • Lue lisää, miten tämä palkintoja voittanut aputyökalu voi auttaa sinua selkeyttämään ihonsuojauksen hoitokäytänteitä.


Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo 0.7ml pieni applikaattori

 • Kuva näyttää uuden applikaattorin

  Tämä pieni ihonsuojakalvo applikaattori on samanlainen kuin aiempi isompi 2.7ml applikaattori. Pienempi applikaattori on ihanteellinen esimerkiksi haavojen, avanteen ja dreenien ympärillä olevan ihon suojaamiseen.


Tiede edistyksellisen ihonsuojaamisen takana

3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvon koostumus on aivan erilainen kuin muiden ihonsuojatuotteiden. Ihonsuojakalvon avulla voit hoitaa ihoa ja ennaltaehkäistä ihorikkoja aivan uudella tavalla. Mutta mikä tekee tästä ihonsuojakalvosta niin erilaisen?

 • Ainutlaatuinen elastomeerinen akryylipolymeeri
  Ainutlaatuinen elastomeerinen akryylipolymeeri

  3M polymeeriteknologian ansiosta suojakalvosta on saatu elastomeerinen ja myötäilevä, jolloin se ei halkeile käytön aikana. Halkeilematon ja joustava ihonsuojakalvo toimii tehokkaana suojana ärsyttäviä ainesosia vastaan, joita ovat esimerkiksi nestemäiset ulosteet sekä ruuansulatuskanavan muut eritteet.

 • Vallankumouksellinen polymeeri-syanoakrylaatti yhdistelmä
  Vallankumouksellinen polymeeri-syanoakrylaatti yhdistelmä

  Toisin kuin muut kosteus-suojat, jotka eivät pysty kiinnittymään rikkinäiselle iholle, 3M:n polymeeri-syanoakrylaatti mahdollistaa suojatuotteen kiinnittymisen märkään, erittävään ja vaurioituneeseen ihoon.¹ Iholle kiinnittyneenä 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo muodostaa paranemista edistävän ympäristön, joka hylkii eritteitä ja on miellyttävä iholla.

 • Kirvelemätön suojakalvo
  Kirvelemätön suojakalvo

  Polymeeri-syanoakrylaatti yhdistelmä ei kirvellä iholla ja se levitetään iholle kertakäyttöisen ristikontaminaatioriskiä pienentävän applikaattorin avulla. 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo ei vaadi poistoa, jolloin sen käyttö on helpompaa niin henkilökunnalle kuin potilaillekin.


Referenssit

1. Brennan MR, Milne CT, Agrell-Kann M, Ekholm BP . Clinical evaluation of a barrier film for the management of incontinence associated dermatitis (IAD) in an open label, non-randomized, prospective study. Accepted for publication in Journal of Wound, Ostomy, and Continence Nursing (JWOCN).
2. 3M data on file. EM-05-013924.
3. Been R, Bernatchez SF, Conrad-Vlasak D, Asmus R, Eckholm B, P arks PJ. In vivo methods to evaluate a new skin protectant for loss of skin integrity. Accepted for publication in Wound Repair & Regeneration. DOI: 10.1111/wrr.12455 (http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/wrr.12455/abstract)(in an animal model).
4. Brennan MR, Milne CT, Agrell-Kann M, Ekholm BP. Clinical evaluation of a barrier film for the management of incontinence associated dermatitis (IAD) in an open label, non-randomized, prospective study. Accepted for publication in Journal of Wound, Ostomy, and Continence Nursing (JWOCN). (n=9).


Pyydä tuote-esittelyä

 • Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 • Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä

Kiitos.

Lomake lähetettiin.

Anteeksi...

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen....