Lääketieteellinen henkilöstö, jolla on 3M ™ Cavilon ™ Advanced Protective Film Applicator -laite.

3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo

Muutetaan yhdessä hoitokäytänteitä

Ihon eheyden suojaamisen monet haasteet

Kosteuteen liittyvät ihovauriot (MASD) aiheuttavat negatiivisia kliinisiä tuloksia sekä potentiaalisia komplikaatioita, kuten kipua ja kärsimystä, infektioita sekä huonoja potilaskokemuksia. Lisäksi ihovauriot lisäävät hoidon kestoa ja kustannuksia. Ajan myötä tapahtuva ihon altistuminen ärsyttäville aineille, kosteudelle, kitkalle, hankaukselle ja liima-aineille voi johtaa olosuhteisiin, jotka aiheuttavat ihorikkoja, mukaan lukien:
 • Incontinence-associated dermatitis
  Inkontinessin aiheuttama dermatiitti (IAD)
  Vakava ihon inflammaatio, joka voi johtaa orvaskeden vaurioihin. Ihovaurion syynä voi olla inkontinenssiin liittyvät eritteet, kuten nestemäinen uloste tai virtsa.
 • Peristomal skin damage
  Avanteen ihovauriot
  Avanteen yhteydessä voi esiintyä ongelmia avanteen sijaintiin liittyen ja jos avanne-eritteitä esiintyy runsaasti. Etenkin nestemäinen uloste voi aiheuttaa nopeasti ihovauriota.
 • Periwound skin damage
  Haavaa ympäröivän ihon vauriot
  Tämän tyyppiset ihovauriot liittyvät usein runsaasti erittäviin haavoihin, kuten laskimoperäisiin haavoihin tai infektoituneisiin haavoihin.
 • Intertriginous dermatitis
  Intertrigo dermatiitti (ITD)
  Ihopintojen välissä olevat hautumien aiheuttamat ihovauriot, joiden syynä voi olla esimerkiksi hankaus ja kosteus.

 • Cavilon Advanced ihonsuojakalvoa käytetään potilaalla

  MASD ja sen aiheuttamien haasteiden kohtaaminen

  3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvon on osoitettu auttavan merkittävästi potilaan hoidossa, kun hoidetaan vaikeita kosteusperäisiä ihovaurioita (MASD)1. Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo antaa pitkäkestoisen, ohuen ja läpinäkyvän suojan, jota ei tarvitse erikseen poistaa.

  Ultra‑ohut ja silti hyvin pitkäkestoinen ihonsuojakalvo tarttuu jopa märkään sekä erittävään pintaan. Se suojaa ihoa ihoärsytystä aiheuttavilta ainesosilta luoden iholle suojaavan ympäristön, joka edistää ihorikkojen parantumista ennennäkemättömällä tavalla.


MASD päätöksenteon
MASD päätöksenteon työkalu

Selvitä miten tämä palkittu työkalu voi yksinkertaistaa ihonhoito käytäntöjänne.

Pyyntöjen MASD päätöksenteon työkalu

Ainutlaatuinen ihonsuojakalvo

 • Vähentää potilaan kipua

  Luo suojaavan ympäristön, joka tukee paranemisprosessia ja auttaa vähentämään potilaan tuntemaa kipua liittyen IAD:n1

 • Levitetään vain kaksi kertaa viikossa

  Ihonsuojakalvon laitto on tarpeellista vain kaksi kertaa viikossa

 • Kiinnitetään märkiin, itkuisiin vaurioituneisiin ihopintoihin

  Kiinnittyy märkään, erittävään ihon pintaan (esim. ulkoisen ihokerroksen ihovaurioihin)3

 • Ei tarvitse poistaa

  Mahdollistaa helpon ja hellävaraisen ihon puhdistuksen, ilman tarvetta suojatuotteiden poistolle


Banneri - Cavilon Advanced Skin Protectant on nyt saatavana kahta kokoa

Nyt saatavilla kahdessa koossa

Cavilon Advanced ihonsuojakalvo on nyt saatavilla kahdessa eri koossa. Pienempi 0.7ml applikaattori on kooltaan ihanteellinen pienempiin suojattaviin ihoalueisiin, kuten avannetta ympäröivän ihon, haavareunojen sekä letkujen ja dreenien ympärillä olevan ihon suojaamiseen ihovaurioilta.


Esittelyssä Cavilon Advanced ihonsuojakalvo

Esittelyssä 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo

Lue lisää, miten 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo on muuttanut hoitokäytänteitä.


Esitteet ja ladattavat materiaalit

 • Huomaa, kuinka riskissä olevan ihon suojaaminen inkontinenssin aiheuttamalta dematiitilta (IAD) on nyt helpompaa kuin koskaan ennen.

 • Lue lisää, mitä hoitohenkilökunta ajattelee 3M™ Cavilon™ Advanced Ihonsuojakalvon Käytöstä.

 • Klikkaa ylläolevaa ja lue lisää kaikista ihonsuojatuotteista sekä 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvosta.

 • Lue lisää, miten tämä palkintoja voittanut aputyökalu voi auttaa sinua selkeyttämään ihonsuojauksen hoitokäytänteitä.

 • Kansainväliset asiantuntijat muotoilivat tämän asiakirjan tarjoamaan kliinikoille ohjeistuksen parhaiden hoitokäytäntöjen suosituksiin kosteuden aiheuttamien ihovaurioiden (MASD) ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.


Tiede edistyksellisen ihonsuojaamisen takana

3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvon koostumus on aivan erilainen kuin muiden ihonsuojatuotteiden. Ihonsuojakalvon avulla voit hoitaa ihoa ja ennaltaehkäistä ihorikkoja aivan uudella tavalla. Mutta mikä tekee tästä ihonsuojakalvosta niin erilaisen?

 • Ainutlaatuinen elastomeerinen akryylipolymeeri
  Ainutlaatuinen elastomeerinen akryylipolymeeri

  3M polymeeriteknologian ansiosta suojakalvosta on saatu elastomeerinen ja myötäilevä, jolloin se ei halkeile käytön aikana. Halkeilematon ja joustava ihonsuojakalvo toimii tehokkaana suojana ärsyttäviä ainesosia vastaan, joita ovat esimerkiksi nestemäiset ulosteet sekä ruuansulatuskanavan muut eritteet.

 • Vallankumouksellinen polymeeri-syanoakrylaatti yhdistelmä
  Vallankumouksellinen polymeeri-syanoakrylaatti yhdistelmä

  Toisin kuin muut kosteus-suojat, jotka eivät pysty kiinnittymään rikkinäiselle iholle, 3M:n polymeeri-syanoakrylaatti mahdollistaa suojatuotteen kiinnittymisen märkään, erittävään ja vaurioituneeseen ihoon.¹ Iholle kiinnittyneenä 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo muodostaa paranemista edistävän ympäristön, joka hylkii eritteitä ja on miellyttävä iholla.

 • Kirvelemätön suojakalvo
  Kirvelemätön suojakalvo

  Polymeeri-syanoakrylaatti yhdistelmä ei kirvellä iholla ja se levitetään iholle kertakäyttöisen ristikontaminaatioriskiä pienentävän applikaattorin avulla. 3M™ Cavilon™ Advanced ihonsuojakalvo ei vaadi poistoa, jolloin sen käyttö on helpompaa niin henkilökunnalle kuin potilaillekin.


Referenssit

 1. Brennan MR, Milne CT, Agrell-Kann M, Ekholm BP. Clinical Evaluation of a Skin Protectant for the Management of Incontinence-Associated Dermatitis: An Open-Label, Nonrandomized, Prospective Study. J Wound Ostomy Continence Nurs. 2017;44(2):172-180. doi:10.1097/WON.0000000000000307
 2. 3M data on file. EM-05-013924.
 3. Been RA, Bernatchez SF, Conrad-Vlasak DM, Asmus RA, Ekholm BP, Parks PJ. In vivo methods to evaluate a new skin protectant for loss of skin integrity. Wound Repair Regen. 2016;24(5):851-859. doi:10.1111/wrr.12455