Henkilösuojaintuotteet korikorjaamolle ja maalaamoon

 • 3M suhtautuu turvallisuuteen vakavasti. Henkilöstösi terveys ja hyvinvointi on riippuvainen työturvallisuudesta. Siksi tähtäämme tekemällä yhteistyötä osaavien turvallisuusasiantuntijoiden, yhteistyökumppanien ja asiakkaiden kanssa auttamaan sinua luomaan työntekijöillesi turvallisen ympäristön tehokkaasti, taloudellisesti ja luotettavasti.

  Henkilösuojaus mahdollisesti vahingollisilta maaliroiskeilta, pölyltä ja laitteiden aiheuttamalta melulta on aina etusijalla. 3M voi auttaa tunnistamaan tarvittavat henkilösuojaimet, sekä tekemään ilmanlaadun ja hengityssuojainten istuvuuden testauksia, neuvomaan lakisääteisissä terveys- ja turvallisuusvaatimuksissa ja työmenetelmien turvallisuuden parantamisessa.

Se on omaksi parhaaksesi...

 • Terveys on tärkein työkalusi ja on sinun ja työnantajasi vastuulla on huolehtia siitä ja tukea hyvinvointiasi ja työkykyäsi.

  Kehosi ja hyvinvointisi suojaamisen lisäksi tärkeät elimet, joille tapahtuvat vahingot voivat olla pysyviä, on suojattava huolellisesti. Tällaiset herkät elimet ansaitsevat erityisen paljon huomiota.


 • Iho

  Yksi tärkeistä elimistä on iho, joka on ihmiskehon suurin elin. Se suojaa kemikaaleilta, fyysisiltä vaurioilta ja bakteereilta, avustaa aineenvaihduntaa ja mahdollistaa elimistön lämmönsäätelyn. Lisäksi siinä on tuntoaisti, joka auttaa havaitsemaan kehoasi uhkaavia vaaroja havaitsemalla painetta, lämpötiloja ja kipua...

  Aikuisen iho on pinta-alaltaan yhteensä noin kaksi neliökilometriä ja sen paino on noin kuudesosa koko kehon painosta. Ihon paksuus on 1–4 mm, kun taas sen tärkein osa, ihon uloin kerros, on vain 0,02 mm paksu!

 • Silmät

  Silmäsi ovat portti visuaaliseen maailmaan. Luonnostaan täydellinen silmä on erittäin herkkä ja silmäluomet, ripset ja kyynelneste suojaavat sitä esimerkiksi likaa ja pölyä vastaan. Nämä suojausmekanismit ovat riittäviä vain jokapäiväisissä tilanteissa, mutta ei korikorjaamojen ja maalaamojen kaltaisissa työympäristöissä. Siellä suojalasien ja suojakäsineiden käyttö on pakollista.

 • Korvasi huolehtii kahdesta erittäin tärkeästä aistista: kuulo- ja tasapainoaistista. Kunnossa oleva kuulokyky mahdollistaa sanallisen kommunikoinnin sekä vaarojen varhaisen huomaamisen akustisten signaalien avulla. Tasapainoaisti mahdollistaa kaikki pystyliikkeet.

 • Hengitys tarkoittaa yleisesti hapenottoa ja hiilidioksidin poistamista kehosta. Hapen vähäinen määrä hengitysilmassa johtaa riittämättömään hapensaantiin soluissa, mikä voi estää tai pysäyttää elintärkeitä toimintoja. Ihminen voi aistia hapenpuutteen suoraan ja pyrkii aina varmistamaan, että hengityselimet toimivat oikein.


 • Ostopaikat