webLoaded = "false"
webLoaded = "false" Loadclientside=No
webLoaded = "false"
webLoaded = "false"
webLoaded = "false"

Maalipinnan kiillotus ja viimeistely

 • 3M:n ainutlaatuiset maalinkorjausmenetelmät ja -tuotteet auttavat saavuttamaan parhaat tulokset.
  Halusitpa poistaa pinnan virheitä tai saada aikaan täydellisen kiillon – helposti käytettävä värikoodattu kiillotusjärjestelmä auttaa sinua saavuttamaan täydellisen tuloksen vain muutaman vaiheen kautta.

  Jotta saisit aikaan pinnan, johon asiakkaasi on tyytyväinen, tärkeintä on käyttää oikeita menetelmiä kirkaslakan ruiskutuksessa. Noudata maalin valmistajan suosituksia!

  Nykyaikaiset huippuluokan kirkaslakat ovat erittäin herkkiä kuivumisolosuhteiden ja oikean käytön suhteen. Kuivuminen vaikuttaa koko viimeistelyn sujuvuuteen ja tuloksen laatuun.


 • Maalin korjaus

  Maalausvirheiden korjaus

  Olipa olosuhteet maalaamossa kuinka hyvät tahansa, maalipinnan virheiden korjaamislta ei voi kokonaan välttyä.

  3M:n menetelmät ja tuotteet on suunniteltu tarpeidesi mukaan. Maalikerrokseen tulleet roskat, valumat tai epätasaisuudet voidaan poistaa helposti.

 • Täyteaineet ja vahaus

  Kiillotus ja viimeistely

  Käytä värikoodattua 3M Perfect-it™ -kiillotusjärjestelmää upean kiillon ja virheettömän pinnan saavuttamiseen. Nämä tuotteet on suunniteltu täydentämään toisiaan ja värikoodaus varmistaa, että käytät oikeaa kiillotusainetta oikean kiillotuslaikan kanssa ja saat parhaat tulokset.

  Huomaa: Tässä kiillotusmenetelmässä suositellut tuotteet on tarkoitettu ammattikäyttöön ja käytettäväksi uusille kirkaslakkapinnoille. Jos pinta on jo vanha/kulunut 3M Car Care -valikoiman tuotteet sopivat paremmin sen hoitoon.

 • Viimeistely ja auton hoito

  Viimeistely ja auton hoito

  Olitpa entisöimässä auton sisä- tai ulko-osia, 3M Car Care -valikoiman tuotteet tarjoavat helppokäyttöisiä tuotteita, joiden avulla myös kuluneet maalipinnat voidaan entisöidä upean loistaviksi.


 • Uutiset

 • Lisätietoa

 • Ostopaikat

 • Yhteystiedot


3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen