Valikoituja tuotteita

 • Tutustumalla uuden valikoidun tuotteen sivuun saat tietoja uusista keksinnöistä, korikorjaamoille suunnatuista ratkaisuista ja SMART-korjausongelmista.


 • Esittelyssä 3M PPS 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmä.

  3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmä parantaa merkittävästi maalausprosessia uudella muotoilulla, joka tarjoaa lisää suorituskykyä, tehokkuutta ja puhtautta. Lue lisää 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmä.

  December 1, 1901 Esittelyssä 3M PPS 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmä. Esittelyssä 3M PPS 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmä.
 • Uusi 3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreme Hiomatahna

  Täydellinen viimeistely, vieläkin nopeammin. Fast Cut Plus Extreme, uudistettu vihreäkorkkinen hiomatahna on jopa 25% nopeampi kuin edellinen versio. Säästät aikaa ja hyödyt paremmasta laadusta.

  December 1, 1901 Uusi 3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreme Hiomatahna
 • 3M™ Power Tools for Body Repair

  Laadukasta hiontaa 3M: stä. 3M:n Power Tools for Body Repair on osa täydellistä valikoimaa työkaluja ja hiomatuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti autokorikorjaukseen. Työkalut ovat kevyitä sekä monikäyttöisiä ja työkalun ohjattavuus yhdistyy erinomaiseksi esimerkiksi siitä, miten 3M tuo esiin uusimmat innovaatiot autojen korlarikorjauksessa: Science. Applied to Life.™

  December 1, 1901 3M™ Power Tools for Body Repair
 • 3M™ Hookit™ Flexible Foam Hiomakiekot

  Monipuolisuutta parhaimmillaan. 3M: n joustavissa vaahtomuovilaikoissa ovat yhdistetty joustava alumiinioksidimineraali pehmeään vaahtomuoviselkään. Näin on saatu aikaan tehokas ja kestävä hiomatuote häivytysalueen hiontaan. Sadat laserrei'itetyt reiät mahdollistavat erinomaisen pölynpoiston. Voidaan käyttää myös märkähiontana. Joustava ja pitkäikäinen, erinomainen viimeistely.

  December 1, 1901 3M™ Hookit™ Flexible Foam Hiomakiekot
 • 3M™ Perforoitu Trim Masking Teipp

  Nyt helppo katkaista perforoinnin ansiosta! Vahva filmiselkä tukee perforointia ja mahdollistaa vahvankin kumitiivisteen noston autonkorista. Pysyy tiukasti kohteessa eikä jätä liimajäämiä.

  December 1, 1901 3M™ Perforoitu Trim Masking Teipp