Where to Buy

3M:n asiakaspalvelu

 • Palvelulupauksemme.

  Alusta asti, keksiessään ensimmäiset käytännölliset hionta-aineet hiontaan, 3M on edelläkävijänä luonut tekniikoita, joiden avulla ammattimainen korjaaja voi nykyisin hoitaa kaikki viimeistelyn työvaiheet 3M:n tuotemerkkeihin perinteisesti liitetyllä luottamuksella ja varmuudella.

  Nykyisin 3M-tuotemerkit, kuten WetorDry™, Hookit™, Cubitron™, Scotch®, Scotch-Brite™, Roloc™, Perfect-it™ ja monet muut merkit nauttivat tuhansien korikorjaamoiden luottamusta ja auttavat ammattilaisia luomaan tuloksia, jotka ovat nopeasti saatavilla, kestäviä, eivätkä vaadi lisäkorjauksia myöhemmin.

  3M:n tuottaa uusia ja tehokkaita vastineita nykyisten automaalausjärjestelmien ja korjaustekniikoiden kasvaviin vaatimuksiin. Keksinnöt, kuten palkitut Trizact™-hienohionta-aineet sekä vallankumouksellinen 3M-maalinvalmistelujärjestelmä, tukevat 3M:n jatkuvia pyrkimyksiä tuottaa uusia tehokkaita tuotteita autokorjauksen jokaiseen vaiheeseen.

  3M:n laaja jälkimarkkinoille suunnattu tuotevalikoima, joka käsittää yli 600 tuotetta, tarjoaa teknistä tukea, apua, tuottavuus- ja kannattavuuskoulutusta sekä työterveysneuvontaa.

  Ota yhteyttä korikorjausasioissa ja asiakaspalveluneuvojamme keskustelee kanssasi vaatimuksistasi ja tarpeistasi.