• Auton maalipinnan korjaus &
  viimeistely

  Auton maalipinnan korjaus &
  viimeistely

Viimeistely ja auton hoito

Viimeistely ja auton hoito

Dirt Trap

Dirt Trap

Pohjamaalin hionta

Pohjamaalin hionta

Maalaus

Maalaus

Täyteaineen levittäminen

Täyteaineen levittäminen

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto

Paneelin kiinnitys

Paneelin kiinnitys

Muovin korjaus

Muovin korjaus

Tiivistäminen

Tiivistäminen

Hitsaus, hionta

Hitsaus, hionta

Henkilökohtaiset suojavarusteet

Henkilökohtaiset suojavarusteet

Kuiva hiekkahionta

Kuiva hiekkahionta

Värien sovittaminen

Värien sovittaminen

Maalin korjaus

Maalin korjaus

 • 3M:n korikorjausratkaisut on suunniteltu tekemään ammattimaisesta ajoneuvojen korjaamisesta helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

  3M viimeistelytuotteet auttavat korjaamoja saavuttamaan parhaan lopputuloksen. Työn suorittaminen kerralla oikein on avain parempaan tuottavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Kaikki 3M-tuotteet on suunniteltu toimimaan tehokkaasti ja luotettavasti.

  3M tarjoaa tuotteet ja ratkaisut ja SMART-korjaustoimenpiteisiin. Seuraa vaihe vaiheelta eteneviä ohjeita tai katso video aiheesta. Näin voit olla varma siitä, että käytät oikeita tuotteita ja menetelmiä, jotka takaavat hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden.


 • SMART-korjausmenetelmä ja tuotteet

  SMART-korjaus on yhdistelmä kustannustehokkaita tekniikoita, ja sitä voidaan käyttää, kun korjattava alue on korkeintaan A4-paperin kokoa vastaava alue.

 • Autokorikorjaus

  3M hionta ja kiinnitysmenetelmät käyttävät uusimpia tekniikoita jota tiivis yhteistyö autoteollisuuden kanssa varmistaa. Näin voimme tarjota sinulle oikeat menetelmät huipputulosten saamiseen.

 • Automuovien korjaus

  3M muoviosien korjausmateriaalit tarjoavat ratkaisun ajoneuvojen muoviosien halkeamien, reikien ja repeytymien korjaamiseen, voit korjata useimmat muoviosat joutumatta odottamaan vaihto-osia.

 • Viimeistelytasoitteen levittäminen

  Käytitpä mieluummin perinteistä käsin sekoitettavaa täyteainetta tai halusitpa kokeilla vallankumouksellista, aikaa ja materiaaleja säästävää DMS-järjestelmää, 3M tarjoaa ensiluokkaisia tasoitteita, jotka levität nopeasti ja tehokkaasti.

 • Ajoneuvon suojaus

  3M:n suojausratkaisut soveltuvat erinomaisesti vaikeimpiinkin maalaustehtäviin. Suojaa auto maaliroiskeilta maalaustyölle vaaditulla tavalla. 3M-suojaustuotteet ovat muutakin kuin vain maalarinteippiä. Tarjoamme käyttöösi suojausratkaisuja, jotka helpottavat koko maalaustyötä.

 • Ajoneuvon hionta

  3M hiontamateriaaleihin ja -menetelmiin kuuluu innovatiivisia tuotteita kuten itseteroittuvat Cubitron™ II- tai Trizact™-teknologiat, jotka auttavat sinua saavuttamaan tasalaatuisen ja nopean sekä kestävän hiontatuloksen. Teitpä karkeahiontaa, muotoilitpa tasoitetta tai valmistelitpa pintaa maalikerrosta varten, 3M:n hiontateknologiat varmistavat, että hiontasi lopputulos on aina seuraavaan viimeistelyvaiheeseen sopivaa parasta laatua.

 • Hiomavärien ruiskutus

  Aloita kehittämällä maalaamoasi ottamalla käyttöön keksinnöt kuten PPS™-maalinsekoitusjärjestelmä tai vielä uudempi Accuspray™-järjestelmä. 3M tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja pohja- ja pintamaalien ruiskutukseen, sekä tuotteita joiden avulla varmistat maalisävyjen yhteensopivuuden helposti ja varmasti.

 • Auton kiillotus ja viimeistely

  3M takaa, että sinulla on käytettävissäsi oikeat ratkaisut laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseen maalipinnan viimeistelyssä ja kiillotuksessa. 3M Kiillotusmenetelmät- ja tuotteet auttavat sinua saavuttamaan täydellisen lopputuloksen helposti. Ota avuksesi esimerkiksi värikoodattu 3M kiillotusjärjestelmä, joka sopii erinomaisesti ammattimaisten automaalaamojen käyttöön.

 • Henkilösuojaimet

  Suojaa itsesi ja työntekijäsi mahdollisesti vahingollisilta maaliroiskeilta, pölyltä ja melulta. 3M auttaa tunnistamaan oikeat henkilönsuojaimet juuri sinun tarpeisiisi.

 • Kokonaisvaltainen autojen hiontajärjestelmä

  3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -tuoteiden kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkaluja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.


 • Uutiset

 • Lisätietoa

 • Ostopaikat

 • Yhteystiedot


3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen