• Auton maalipinnan korjaus &
  viimeistely

  Auton maalipinnan korjaus &
  viimeistely

 • Viimeistely ja auton hoito

  Dirt Trap

  Pohjamaalin hionta

  Maalaus

  Täyteaineen levittäminen

  Tuulilasin vaihto

  Paneelin kiinnitys

  Muovin korjaus

  Tiivistäminen

  Hitsaus, hionta

  Henkilökohtaiset suojavarusteet

  Kuiva hiekkahionta

  Värien sovittaminen

  Maalin korjaus

  • 3M:n korikorjausratkaisut on suunniteltu tekemään ammattimaisesta ajoneuvojen korjaamisesta helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

   3M viimeistelytuotteet auttavat korjaamoja saavuttamaan parhaan lopputuloksen. Työn suorittaminen kerralla oikein on avain parempaan tuottavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Kaikki 3M-tuotteet on suunniteltu toimimaan tehokkaasti ja luotettavasti.

   3M tarjoaa tuotteet ja ratkaisut ja SMART-korjaustoimenpiteisiin. Seuraa vaihe vaiheelta eteneviä ohjeita tai katso video aiheesta. Näin voit olla varma siitä, että käytät oikeita tuotteita ja menetelmiä, jotka takaavat hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden.


  • SMART-korjausmenetelmä ja tuotteet

   SMART-korjaus on yhdistelmä kustannustehokkaita tekniikoita, ja sitä voidaan käyttää, kun korjattava alue on korkeintaan A4-paperin kokoa vastaava alue.

  • Autokorikorjaus

   3M hionta ja kiinnitysmenetelmät käyttävät uusimpia tekniikoita jota tiivis yhteistyö autoteollisuuden kanssa varmistaa. Näin voimme tarjota sinulle oikeat menetelmät huipputulosten saamiseen.

  • Automuovien korjaus

   3M muoviosien korjausmateriaalit tarjoavat ratkaisun ajoneuvojen muoviosien halkeamien, reikien ja repeytymien korjaamiseen, voit korjata useimmat muoviosat joutumatta odottamaan vaihto-osia.

  • Viimeistelytasoitteen levittäminen

   Käytitpä mieluummin perinteistä käsin sekoitettavaa täyteainetta tai halusitpa kokeilla vallankumouksellista, aikaa ja materiaaleja säästävää DMS-järjestelmää, 3M tarjoaa ensiluokkaisia tasoitteita, jotka levität nopeasti ja tehokkaasti.

  • Ajoneuvon suojaus

   3M:n suojausratkaisut soveltuvat erinomaisesti vaikeimpiinkin maalaustehtäviin. Suojaa auto maaliroiskeilta maalaustyölle vaaditulla tavalla. 3M-suojaustuotteet ovat muutakin kuin vain maalarinteippiä. Tarjoamme käyttöösi suojausratkaisuja, jotka helpottavat koko maalaustyötä.

  • Ajoneuvon hionta

   3M hiontamateriaaleihin ja -menetelmiin kuuluu innovatiivisia tuotteita kuten itseteroittuvat Cubitron™ II- tai Trizact™-teknologiat, jotka auttavat sinua saavuttamaan tasalaatuisen ja nopean sekä kestävän hiontatuloksen. Teitpä karkeahiontaa, muotoilitpa tasoitetta tai valmistelitpa pintaa maalikerrosta varten, 3M:n hiontateknologiat varmistavat, että hiontasi lopputulos on aina seuraavaan viimeistelyvaiheeseen sopivaa parasta laatua.

  • Hiomavärien ruiskutus

   Aloita kehittämällä maalaamoasi ottamalla käyttöön keksinnöt kuten PPS™-maalinsekoitusjärjestelmä tai vielä uudempi Accuspray™-järjestelmä. 3M tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja pohja- ja pintamaalien ruiskutukseen, sekä tuotteita joiden avulla varmistat maalisävyjen yhteensopivuuden helposti ja varmasti.

  • Auton kiillotus ja viimeistely

   3M takaa, että sinulla on käytettävissäsi oikeat ratkaisut laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseen maalipinnan viimeistelyssä ja kiillotuksessa. 3M Kiillotusmenetelmät- ja tuotteet auttavat sinua saavuttamaan täydellisen lopputuloksen helposti. Ota avuksesi esimerkiksi värikoodattu 3M kiillotusjärjestelmä, joka sopii erinomaisesti ammattimaisten automaalaamojen käyttöön.

  • Henkilösuojaimet

   Suojaa itsesi ja työntekijäsi mahdollisesti vahingollisilta maaliroiskeilta, pölyltä ja melulta. 3M auttaa tunnistamaan oikeat henkilönsuojaimet juuri sinun tarpeisiisi.

  • Kokonaisvaltainen autojen hiontajärjestelmä

   3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -tuoteiden kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkaluja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.


  • Uutiset

  • Lisätietoa

  • Ostopaikat

  • Yhteystiedot


  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen