Pohja- ja pintamaalien ruiskutus

 • Innovaatiot kuten PPS™-maalinsekoitusjärjestelmä ja uudempi Accuspray™-järjestelmä kuuluvat 3M:n laajaan valikoimaan autojen pohja- ja pintamaalien ruiskutustuotteita.

  Kekseliäät tuotteet maalien sävynmääritykseen kuten Colour Match -värimallikortit ja Colour Check -sävylamppu helpottavat sinua tunnistamaan oikean värisävyn ja näin säästymään kalliilta korjaustöiltä.

  3M PPS maalinsekoitusjärjestelmä – useat ammattilaiset käyttävät näitä tuotteita pohjamaalin, värimassan ja kirkaslakan sekoittamiseen ja ruiskutukseen.

  Lisää maalaustilojen puhtautta entisestään käyttämällä 3M Dirt Trap -suojausjärjestelmää, joka on helppokäyttöinen järjestelmä maalaamon suojaukseen. Se kerää itseensä likaa maalaamon ilmasta ja sen avulla teet maalaustyöt puhtaammin vähemmällä viimeistelyllä.


 • 3M Accuspray™ HVLP-pohjamaaliruiskun vallankumouksellisen muotoilun ansiosta se tuottaa ensiluokkaista HVLP (high volume low pressure) -pinnanlaatua. Vaihdettavan suutinpään ansiosta käytössäsi on joka kerta uudenveroinen maaliruisku.

 • Maalaamon suojaus Dirt Trap -suojausmateriaalin avulla

  3M™ Dirt Trap -suojausjärjestelmä on erinomainen suojamateriaali, lähempi tarkastelu paljastaa, että tämä mullistava keksintö sitoo ainutlaatuiseen kuiturakenteeseensa pölyä, likaa ja maaliroiskeita.

 • Esittelyssä 3M PPS 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmä.

  Uudistettu kuudella eri tavalla.

  3M ™ PPS ™ -järjestelmä on kaikkialla maailmassa ollut merkittävä tuote maalauksen tuottavuuden ja laadun kannalta lähes 20 vuoden ajan. Nyt 3M on tehnyt sen vielä paremmaksi kuudella eri osa-alueella.

  Lisätietoja 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmä.

 • Maalinsekoitusjärjestelmä ja PPS™

  3M-maalinsekoitusjärjestelmä tehostaa huomattavasti pohja- ja pintamaalien ruiskutustöitä. Suljetun kertakäyttöisen järjestelmän avulla käyttämätön maali voidaan varastoida samaan astiaan ja käyttää myöhemmin.
  Maaliruiskun puhdistusaika ja liuottimen käyttö vähenevät huomattavasti.

 • 3M PPS Colour Check Light II auttaa sinua löytämään tarkasti oikean värisävyn sekä tarkistamaan värimassan peittokyvyn, jolloin korjaustöiden tarve vähenee huomattavasti.


 • Ostopaikat