Värikoodatut 3M Perfect-it -kiillotusjärjestelmät

3M autonhoito

 • Palauta autoon uudenkaltainen kiilto ja suojaa se 3M-autonhoitotuotteiden avulla.

  Pikapuhdistukseen tarkoitetusta autoshampoosta korkealaatuiseen Performance Finish -vahakäsittelyyn kaikki tuotteemme takaavat ammattimaisen laadun. Voit tietenkin käyttää niitä myös erikseen tarpeidesi ja käytettävän ajan mukaan.

  Ammattilaisten suosimat tuotteet ... ovat nyt saatavilla myös kotikäyttöön.

3M™-naarmunpoistojärjestelmä 39071


 • Korjaa pienet ja keskisuuret naarmut 3M™-naarmunpoistojärjestelmän 39071 avulla. Tämä naarmunpoistojärjestelmä sopii hyvin kevyen hapettumisen, pyörrejälkien ja muiden naarmujen poistoon.

3M™ Trizact™ -hiontateknologia


 • Entisöi vaurioitunut maali 3M™ Trizact™ -hiontateknologialla. Saat parhaat tulokset käyttämällä asennusporasarjaa.

Ajovalolinssien 3M™-korjausjärjestelmä


 • Ajovalolinssien 3M™-korjausjärjestelmä on nopea ja tehokas ratkaisu, jonka avulla ajovalojen kirkkaus voidaan palauttaa kellastuneista takaisin täysin kirkkaiksi. Tämä korjausjärjestelmä parantaa valonsäteen laatuja ja saa linssin näyttämään yhtä kirkkaalta kuin uutena.

  Ratkaisu sopii täydellisenä pakkauksena halpoihin korjauksiin – vaiheittaiset ohjeet kuuluvat pakkaukseen, jotta jopa aloittelija voi tehdä työn itse. Nopeuta korjauksia asentamalla hiontalaikka poraan (ei kuulu pakkaukseen) jota voidaan käyttää puskurin tai muiden lisävarusteiden huoltoon.

3M™ nahka- ja vinyylikorjaussarja 08579


 • 3M™ nahka- ja vinyylikorjaussarja 08579

  3M™-nahka- ja vinyylikorjaussarja 08579 sopii sisäverhoilun nahka- ja vinyylirepeämien, -palojälkien ja -viiltojen korjaamiseen. Tämä korjaussarja sisältää värillisiä yhdisteitä ja liimoja, sekä tarkat käyttöohjeet ja värioppaat. Saat parhaat tulokset noudattamalla ohjeita.


 • Ostopaikat