3M:n uudet ja esittelyssä olevat henkilönsuojaimet

Uudet ja esittelyssä olevat henkilönsuojaimet

Tuotteita, jotka tekevät töitä yhtä kovasti kuin sinäkin.

3M:n uudet ja esittelyssä olevat henkilönsuojaimet

3M tarjoaa luotettavuutta ja toimivuutta turvalliseen työskentelyyn.

3M on kehityksen kärjessä henkilönsuojainratkaisujen tuoteinnovaatioissa. Tällä sivulla esitellään uusimmat työntekijöiden terveyttä ja turvallisuutta suojaavat tuotteet ja palvelut.

 • 3M™ Speedglas™ -hitsausmaski on vaativaan työympäristöön

  Hitsausmaskin suunnittelussa on huomiotu hitsaajan erityistarpeet paremmin kuin koskaan. Automaattisesti tummuva, mukautuva hitsausmaski on suunniteltu raskaiden hitsaus- ja hiontatöiden ammattilaisilta saadun palautteen perusteella.

 • 3M™ PELTOR™ ProTac™ III -kuulonsuojain

  On kaksi hyvää syytä suojata kuulonsa – omat korvat. 3M™ PELTOR™ ProTac™ III -kuulonsuojaimet mahdollistavat ympäristön äänien kuulemisen mukautumalla melutasoon. Niiden avulla voit keskittyä työhösi ja kommunikoida työtoveriesi kanssa meluisassa ympäristössä riisumatta kuulonsuojaimia. Kuulevan toiminnon ansiosta voit kuulla hälytykset, varoitushuudot tai peruuttavat ajoneuvot paremmin ja tunnistaa niiden suunnan.

 • 3M™ PELTOR™ WorkTunes™ Pro -kuulonsuojain

  Uusi WorkTunes™ Pro -kuulonsuojaimen avulla voit ottaa suosikkimusiikkisi osaksi työpäivääsi. Jos työympäristösi on meluisa, kannattaa valita kuulonsuojain, joka kuulon suojaamisen lisäksi hellii korviasi. Et varmasti jätä kuulonsuojainta käyttämättä, jos et malta päästä käyttämään sen ominaisuuksia. Musiikilla voi olla sellainen vaikutus.

 • 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI kuulonsuojain

  3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI on ympäristömelua vaimentavalla mikrofonilla ja uusimmalla Bluetooth® MultiPoint -teknologialla varustettu kuulonsuojain, jonka voit yhdistää yhteen tai kahteen matkapuhelimeen. Vastaa puhelimeen meluisissakin ympäristöissä työtäsi keskeyttämättä.

 • 3M™ PELTOR™ Bluetooth® handsfree -lisälaite

  Tee fiksu valinta ja suojaa kuulosi tinkimättä kommunikoinnin sujuvuudesta työpaikallasi. 3M PELTOR Bluetooth® handsfree -lisälaitteen avulla integroit taustamelua suodattavan mikrofonin 3M PELTOR X-sarjan kupusuojaimiin ja voit käyttää niitä langattomana hands-free-laitteena meluisissa ympäristöissä.

 • 3M™ Versaflo™ TR-600 -moottoroitu hengityksensuojain

  Tekniikan kehittyminen on parantanut moottoroitujen hengityssuojaimien turvallisuutta entisestään, ja suojauksesi on nyt parempi kuin koskaan.

 • 3M™ Aura™ 9300+Gen3 -sarjan hiukkassuojaimet

  Turvallisuus ja käyttömukavuus pääosassa. Kolmannen sukupolven Aura™-hengityssuojain sisältää monia parannuksia, joissa yhdistyvät vaikuttava uusi teknologia ja ergonominen suunnittelu. Uusi Cool Flow™ Comfort -venttiili avautuu aiempaa helpommin ja laskee siten hengityssuojaimen sisäistä lämpötilaa ja tarjoaa mukavamman käyttökokemuksen.

 • 3M™ Scotchgard™ -huurtumisenestopinnoite

  Huurtumattomuusteknologia. Auttaa työntekijöitä näkemään selkeästi pidempään.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen