3M:n uudet ja esittelyssä olevat henkilönsuojaimet

Uudet ja esittelyssä olevat henkilönsuojaimet

Tuotteita, jotka tekevät töitä yhtä kovasti kuin sinäkin.

3M:n uudet ja esittelyssä olevat henkilönsuojaimet

3M tarjoaa luotettavuutta ja toimivuutta turvalliseen työskentelyyn.

3M on kehityksen kärjessä henkilönsuojainratkaisujen tuoteinnovaatioissa. Tällä sivulla esitellään uusimmat työntekijöiden terveyttä ja turvallisuutta suojaavat tuotteet ja palvelut.

  • 3M™ Secure Click™ HF-800 -sarjan puolinaamarit ovat käteviä, käyttömukavia ja luotettavia suojaimia, joissa on fiksuja ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia. Ainutlaatuinen neljän virtaussuunnan suodatinjärjestelmä tarjoaa aiempaa paremman hengittävyyden ja käyttömukavuuden.

  • Hitsausmaskin suunnittelussa on huomiotu hitsaajan erityistarpeet paremmin kuin koskaan. Automaattisesti tummuva, mukautuva hitsausmaski on suunniteltu raskaiden hitsaus- ja hiontatöiden ammattilaisilta saadun palautteen perusteella.

  • Uusi WorkTunes™ Pro -kuulonsuojaimen avulla voit ottaa suosikkimusiikkisi osaksi työpäivääsi. Jos työympäristösi on meluisa, kannattaa valita kuulonsuojain, joka kuulon suojaamisen lisäksi hellii korviasi. Et varmasti jätä kuulonsuojainta käyttämättä, jos et malta päästä käyttämään sen ominaisuuksia. Musiikilla voi olla sellainen vaikutus.

  • On kaksi hyvää syytä suojata kuulonsa – omat korvat. 3M™ PELTOR™ ProTac™ III -kuulonsuojaimet mahdollistavat ympäristön äänien kuulemisen mukautumalla melutasoon. Niiden avulla voit keskittyä työhösi ja kommunikoida työtoveriesi kanssa meluisassa ympäristössä riisumatta kuulonsuojaimia. Kuulevan toiminnon ansiosta voit kuulla hälytykset, varoitushuudot tai peruuttavat ajoneuvot paremmin ja tunnistaa niiden suunnan.

  • 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI on ympäristömelua vaimentavalla mikrofonilla ja uusimmalla Bluetooth® MultiPoint -teknologialla varustettu kuulonsuojain, jonka voit yhdistää yhteen tai kahteen matkapuhelimeen. Vastaa puhelimeen meluisissakin ympäristöissä työtäsi keskeyttämättä.

  • Tee fiksu valinta ja suojaa kuulosi tinkimättä kommunikoinnin sujuvuudesta työpaikallasi. 3M PELTOR Bluetooth® handsfree -lisälaitteen avulla integroit taustamelua suodattavan mikrofonin 3M PELTOR X-sarjan kupusuojaimiin ja voit käyttää niitä langattomana hands-free-laitteena meluisissa ympäristöissä.

  • Tekniikan kehittyminen on parantanut moottoroitujen hengityssuojaimien turvallisuutta entisestään, ja suojauksesi on nyt parempi kuin koskaan.

  • Huurtumattomuusteknologia. Auttaa työntekijöitä näkemään selkeästi pidempään.