1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Hengityksensuojaus
 5. Uudelleenkäytettävät hengityssuojaimet
 6. Puolinaamarit
 7. 3M™ Secure Click™ HF-800 -sarjan uudelleenkäytettävät puolinaamarit

3M™ Secure Click™ HF-800 -sarjan uudelleenkäytettävät puolinaamarit

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Ainutlaatuinen neljän virtaussuunnan suodatinjärjestelmä tarjoaa aiempaa paremman hengittävyyden ja käyttömukavuuden

Tiiviystarkistuspainikkeella voi luotettavasti tarkistaa, että hengityssuojain istuu tiiviisti kasvoilla

Puhekalvo on suunniteltu helpottamaan kommunikointia työskentelyn aikana

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 259KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ainutlaatuinen neljän virtaussuunnan suodatinjärjestelmä tarjoaa aiempaa paremman hengittävyyden ja käyttömukavuuden
 • Tiiviystarkistuspainikkeella voi luotettavasti tarkistaa, että hengityssuojain istuu tiiviisti kasvoilla
 • Puhekalvo on suunniteltu helpottamaan kommunikointia työskentelyn aikana
 • Uusi Secure Click™ -kiinnitys takaa, että suodattimet on varmasti asennettu oikein
 • Puolinaamarin matala profiili tarjoaa laajan näkökentän ja soveltuu käytettäväksi yhdessä tiettyjen hitsaus- ja hiontasuojainten kanssa
 • Päällevalettu rakenne on helppo koota ja purkaa
 • Kehittynyt silikonimateriaali parantaa käyttömukavuutta ja pidentää käyttöikää

3M™ Secure Click™ HF-800 -sarjan uudelleenkäytettävät puolinaamarit ovat käteviä, käyttömukavia ja luotettavia suojaimia, joissa on fiksuja ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia. Saatavilla kolme kokoa: S-koko, M-koko ja L-koko. Kaikkien hengityssuojaimiemme mukana tulee lisävarusteena puhekalvo.

3M™ Secure Click™ HF‑800 -sarjan uudelleenkäytettävät puolinaamarit auttavat suojautumaan hiukkasilta ja erilaisilta kaasuilta ja höyryiltä, kun niitä käytetään yhdessä hyväksyttyjen 3M™ Secure Click™ -suodattimien kanssa. Saatavilla kolme eri kokoa, ja mukana toimitetaan lisävarusteena puhekalvo, joka helpottaa kommunikointia työskentelyn aikana. Hengittävyys: Ainutlaatuinen neljän virtaussuunnan suodatinjärjestelmä tarjoaa aiempaa paremman hengittävyyden ja käyttömukavuuden. Kaksi kahden virtaussuunnan suodatinta tarjoavat yhteensä neljä virtaussuuntaa ja helpottavat hengittämistä. Yksinkertaisuus: Uusissa 3M™ Secure Click™ -hengityssuojaimissa on nopea ja helppokäyttöinen suodattimien kiinnitys. Se toimii kuten turvavyön lukko. Kohdista kiinnitysosat ja paina, kunnes kuulet napsauksen – ja suodattimet ovat varmasti kunnolla paikallaan. Nopea ja vaivaton yhden kosketuksen tiiviystarkistus auttaa varmistamaan hengityssuojaimen istuvuuden luotettavasti. Lisävarusteena toimitettava puhekalvo on suunniteltu helpottamaan kommunikointia työskentelyn aikana. Mukavuus: Tämän hengityssuojaimen älykkäät ja helppokäyttöiset ominaisuudet tarjoavat käyttömukavuutta turvallisuudesta tinkimättä. Silikonisessa kasvotiivisteessä on patentoitu taipuisa nenäsilta, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä käyttäjän kasvoja vasten. Päänauhastossa helposti säädettävät soljet – kiristä vetämällä hihnoista ja löysää puristamalla solkia. Uloshengitysventtiili ohjaa uloshengitysilmaa ja kosteutta alaspäin. Kehittynyt silikonimateriaali parantaa käyttömukavuutta ja pidentää käyttöikää. Tätä puolinaamaria voi käyttää yhdessä 3M™ Secure Click™ D8000 -sarjan sekä D3000- ja D7000-sarjan suodattimien kanssa suojautumiseen hiukkasilta ja erilaisilta kaasuilta ja höyryiltä EN-vaatimusten mukaisesti. Vaarallisten hiukkas-, kaasu- ja höyrymäärien hengittäminen voi vaarantaa terveytesi. 3M™ Secure Click™ uudelleenkäytettävä puolinaamari voi auttaa vähentämään altistumista monille ilman epäpuhtauksille, kun sen istuvuudesta huolehditaan ja sitä käytetään hyväksyttyjen 3M™ Secure Click™ -suodattimien kanssa.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).