3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III -kuulonsuojain

3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III -kuulonsuojain

Suojaa kuulosi ja kommunikoi sujuvasti

3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III ‑kuulonsuojaimissa on sisäänrakennettu ohjelmoitava analoginen ja digitaalinen kaksisuuntainen viestintäradio, melutasoon mukautuva toiminto ja Bluetooth® Multipoint ‑liitettävyys. 3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III Ex ‑versio on hyväksytty käyttöön räjähdysvaarallisiin ympäristöihin ATEX/IECEx-säädösten mukaisesti.


Tärkeimmät ominaisuudet

Kaksisuuntainen analoginen ja digitaalinen viestintäradio pitää kädet vapaina työskentelyyn ja mahdollistaa selkeän viestinnän myös meluisissa ympäristöissä. Radio voidaan liittää saumattomasti osaksi nykyistä kaksisuuntaista radiojärjestelmääsi. Bluetooth® Multipoint ‑ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi olla samanaikaisesti yhteydessä kahteen mobiililaitteeseen. Lisäksi 3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III ‑kuulonsuojaimet suojaavat työntekijöitä ja melutasoon mukautuva ympäristöääniä välittävä toiminto mahdollistaa varoitusäänien kuulemisen ja kommunikoinnin ilman että kuulonsuojaimet riisutaan. Kaikki tämä teknologia yhdistyy saumattomasti ammattitason kestävyyteen ja käyttömukavuuteen, joita PELTOR™ -kuulonsuojaimet tarjoavat käyttäjilleen.

 • Tärkeimmät ominaisuudet
  • Kuulonsuojaimiin sisäänrakennetun kaksisuuntaisen radion VOX-toiminto mahdollistaa kuulonsuojainten välisen kommunikaation ilman epäkäytännöllisiä johtoja ja pitää kädet vapaina työskentelyyn.
  • Kuulonsuojaimet voidaan ohjelmoida käyttämään jopa 70 kaksisuuntaista radiokanavaa analogisen ja/tai digitaalisen DMR-modulaation avulla.
  • Kuulonsuojaimet voidaan integroida samanlaisiin ammattitason radioviestintäjärjestelmiin.
  • 3M PELTORin suunnittelema ja rakennettu kestämään vaativaa ammattikäyttöä.

WS™ LiteCom Pro III ‑videot

 • Alkutoimenpiteet
  Alkutoimenpiteet

  Tutustu 3M PELTOR WS LiteCom Pro III ‑kuulonsuojainten käytön aloittamiseen

 • Ympäristön kuuntelu
  Ympäristön kuuntelu

  Lue lisää 3M PELTOR WS LiteCom Pro III -kuulonsuojainten ympäristön kuunteluominaisuudesta ja melu tasoon mukautuvasta suojauksesta.

 • Kaksisuuntainen viestintäradio
  Kaksisuuntainen viestintäradio

  Tutustu 3M PELTOR WS LiteCom Pro III -kuulonsuojaimiin integroidun kaksisuuntaisen viestintäradion käyttöön.

 • Bluetooth
  Bluetooth

  Tutustu 3M PELTOR WS LiteCom Pro III -kuulonsuojainten Bluetooth -viestintäominaisuuksiin


Tuoteluettelo