Ei varaa kompromisseille kuumuudessa

Kuumuudessa ei varaa kompromisseille.

Kuumuudelta suojaava kypärä, joka on yhteensopiva pään-, silmien-, kasvojen- ja kuulonsuojaimien kanssa

Äärilämpötilat sekä metallikipinät ja -roiskeet – ne kuuluvat työhön. Sellainen työympäristö on rankka. Työntekijöiden turvallisuudessa ja mukavuudessa ei ole varaa kompromisseihin. 3M:llä sinun ja tiimisi jokapäiväisen työn vaativa luonne tunnistetaan. Siksi olemme kehittäneet henkilösuojainten valikoiman, joka auttaa varmistamaan tarvittavan turvallisuuden, käyttämukavuuden ja säännösten noudattamisen työympäristössä.


Osat ja käyttökohteet


 • 3M™ G3501 -kuumankestokypärä

  3M™ G3501 -kuumankestokypärä

  Tuotteen ominaisuudet:

  • 180 asteen kääntö mahdollinen
  • Saatavana lukittavalla pääpannalla tai pin-lock-pääpannalla
  • Paino alle 390 g mukaan lukien lukittava pääpanta
  • Kuuden värin valikoima, josta voi valita yrityksen brändin tai työntekijän aseman mukaisen värin
  • Valittavissa muovinen tai nahkainen hikinauha
  • Saatavana kolmipisteleukahihna

 • 3M™ V5 -visiiri 5F-11

  3M™ V5 -visiiri 5F-11

  3M™-visiiri 5F-11 suojaa kohtalaisilta iskuilta säilyttäen mahdollisimman hyvän optisen kirkkauden. Sen pinnoitetekniikka suojaa huurtumiselta ja naarmuilta. Tämä tuote soveltuu ihanteellisesti hiontaan.

   


 • 3M™ V5 -visiiri 5E-11

  3M™ V5 -visiiri 5E-11

  3M™-visiiri 5E-11 antaa sävyn 5 suojauksen sekä suojan kohtalaisilta iskuilta. Se soveltuu ihanteellisesti hitsausavustajille, kaasuhitsaukseen, happileikkaukseen ja hiontaan.

   


 • 3M™:n kultapinnoitteinen V5-visiiri 5XG-IR5

  3M™:n kultapinnoitteinen V5-visiiri 5XG-IR5

  3M™-visiirien 5XG-IR5 laadukkaat kultapinnoitteet suojaavat infrapunasäteilyltä ja lämpösäteilyltä työskenneltäessä metalliteollisuudessa lähellä uuneja ja kauhoja.

  Sävyinä 4 ja 5 saatavat visiirit soveltuvat moniin käyttökohteisiin ja teollisuudenaloihin. Ne suojaavat myös metallisularoiskeilta ja kohtalaisilta iskuilta.

  Ne sopivat ihanteellisesti uunien käyttäjille metallin laskemisen, näytteenoton, kaatamisen ja valamisen aikana.

   


 • 3M™:n roiske- ja lämpösuojat

  3M™:n roiske- ja lämpösuojat

  3M™:n kypärien otsasuojat FC1-AL ja FC1-GR sekä 3M™niskasuojat NC1-AL ja NC1-GR antavat lisäsuojaa käyttäjälle ja kypärälle.

  Ne on valmistettu laadukkaasta tekstiilimateriaalista, joka heijastaa lämpösäteilyä ja/tai kestää kipinöitä ja roiskeita. Ne vähentävät käyttäjän lämpökuormitusta ja pidentävät kypärän käyttöikää estämällä lämpösäteilyä pääsemästä kypärään asti.

  Sulavalinjainen muotoilu ehkäisee sotkeentumista muiden varusteiden kanssa. Koukku- ja silmukkatekniikan ansiosta tekstiiliosat voi helposti vaihtaa tarvittaessa.


 • Viestintäratkaisut

  Viestintäratkaisut

  3M™ PELTOR™ -valikoimassa on erilaisia mukautettavia viestintäratkaisuja, jotka varmistavat erinomaisen kuulonsuojauksen mahdollistaen samalla ympäristön havainnoinnin. Valikoimassa on hyvät lämpösuojaustasot sekä vaihtoehtoja, joilla voit kommunikoida suoraan työtoveriesi kanssa meluisassakin ympäristössä, joten PELTOR™in avulla voit toteuttaa koko pään-, silmien- ja kasvojensuojausjärjestelmän.