webLoaded = "false" Loadclientside=No
Worker at heights wearing 3M safety equipment - including a SecureFit Safety Helmet

3M™ SecureFit™ X5000 ja X5500-sarjan suojakypärät

Vaatiiviin työskentelyolosuhteisiin, joissa henkilönsuojainten mukavuus ratkaisee. Olemme kehittäneet suojakypärän, joka tarjoaa käyttömukavuutta ilman kompromisseja, missä tahansa työskenteletkin.

Koe uudet 3M™ SecureFit™ X5000 ja X5500-sarjan suojakypärät

webLoaded = "false" Loadclientside=No

Turvallisuus ratkaisee

Rakennustyömaalla turvallisuus on ykkösasia. Tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet uudet ja ainutlaatuiset 3M™ SecureFit™ -suojakypärät, joissa käyttömukavuus ja turvallisuus ovat etusijalla.


Pressure diffusion -teknologia

Vähentää otsaan kohdistuvaa painetta keskimäärin 20 %:lla tavanomaiseen 3M-kypärään verrattuna.

Täyttää EN-turvallisuusstandardit

Nelipisteleukahihna, jossa 3M:n ainutlaatuinen valintakytkin, jonka avulla voit helposti valita käyttötilan standardien EN 12492 tai EN 397 välillä.

Suojakypärään liitettävät lisävarusteet

Lisävarusteet on helppo yhdistää suojakypärään; esim. kuulonsuojaimet, silmiensuojaimet jne.

Uvicator™ -UV-indikaattori

Patentoitu UV-indikaattori, joka ilmoittaa käyttäjälle, milloin kypärä on vaihdettava ultraviolettisäteilylle altistumisen vuoksi.

Ruuvisäätöinen kiinnitys

Helppokäyttöinen ruuvisäätöinen kiinnitys, jonka avulla kypärän saa säädettyä turvallisesti ja käyttömukavaan asentoon, ja niin että päähän kohdistuva paine on mahdollisimman vähäinen.

webLoaded = "false"
 • Edistyksellistä käyttömukavuutta

  Edistyksellistä käyttömukavuutta

  3M™ SecureFit™ suojakypärät on suunniteltu tavoitteena maksimaalinen käyttömukavuus. Pressure Diffusion -teknologian ansiosta otsaan kohdistuva paine on keskimäärin 20 % vähemmän verrattuna tavanomaiseen 3M-kypärään.

 • Mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä

  Mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä

  3M™ SecureFit™ suojakypärät mukautuvat päähäsi ja työhösi. Erityisen Pressure Diffusion -teknologian ja helppokäyttöisen ruuvisäädön ansiosta suojakypärät tarjoavat yksilöllistä käyttömukavuutta ja istuvuutta.

 • Luotettavaa turvallisuutta

  Luotettavaa turvallisuutta

  X5000-sarjan suojakypärien nelipisteleukahihnan ainutlaatuinen valintakytkin mahdollistaa käyttötilan valinnan standardien EN 12492 tai EN 397 välillä. X5500-sarjan suojakypärät tarjoavat päänsuojaa standardin EN 397 mukaisesti. 3M™ SecureFit™ suojakypärät tarjoavat käyttömukavuutta ja turvallisuutta ilman kompromisseja.

 • Työsi vaatimukset on huomioitu

  Työsi vaatimukset on huomioitu

  X5000-sarjan suojakypärät on suunniteltu erityisesti korkealla työskentelyyn ja X5500-sarjan suojakypärät perinteiseen teollisuuskäyttöön. Riippumatta siitä, mitä lisävarusteita suojakypärääsi tarvitset, jokainen suojakypärä sisältää tarvittavat kiinnityspaikat sekä kuulon- että silmiensuojaimille. Voit valita ilmastoidun tai ei ilmastoidun kypärämallin. 3M™ SecureFit™ suojakypärät ovat markkinoiden monikäyttöisimpiä suojakypäriä.


Seuraavan sukupolven suojakypärä

Erityisesti korkealla työskentelyolosuhteet voivat olla haastavia ja työskentely ei ole aina miellyttävää. Työympäristön haasteita esiintyy yhtälailla perinteisessä teolllisuustyöskentelyssä. Lataa PDF-tiedosto ja tutustu, miten uusi 3M™ SecureFit™ -suojakypärä on suunniteltu turvallisuutta ja käyttömukavuutta silmälläpitäen.


webLoaded = "false"

Esittelyssä edistyksellistä käyttömukavuutta

Koe ja testaa ainutlaatuiset 3M™ SecureFit™ X5000 ja X5500-sarjan suojakypärät.

 • 3M™ SecureFit™ X5000-sarjan -suojakypärät

  3M™ SecureFit™ X5000-sarjan -suojakypärät

  Suojakypärä täyttää standardit EN 397 ja EN 12492. Leukahihna. Edistyksellistä käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

 • 3M™ SecureFit™ X5500-sarjan -suojakypärät

  3M™ SecureFit™ X5500-sarjan -suojakypärät

  Standardin EN 397 mukainen suojakypärä - käyttömukavuutta ilman kompromisseja


webLoaded = "false" Loadclientside=No

Lisätarvikkeet

Lisää helposti suojakypärään tarvitsemasi lisävarusteet. Pidikkeet ja kiinnitysmekanismit kuulo- ja silmäsuojaimille ym. suojavarusteille.

webLoaded = "false" Loadclientside=No
 • Pyydä tuote-esittely

  Kaikki kentät ovat pakollisia ellei kentän kohdalla lue toisin

 •  
 • Merkitsemällä valintaruudun annan 3M:lle luvan lähettää minulle uutiskirjeitä, mainoksia, kyselyitä sekä tietoa kampanjoista ja tarjouksista sähköpostitse (kuten tässä on kuvattu). Annan hyväksyntäni sille, että henkilötietojani käsitellään Suomen 3M Oy:ssä 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti ja että henkilötietoni siirretään, tallennetaan ja/tai käsitellään 3M:n tai yhteistyökumppaneidemme toimesta Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella mutta aina noudattaen tarkkoja tieto- ja yksityisyydensuojamääräyksiä.

 • LÄHETÄ LÄHETÄ

Kiitos.

Lomake lähetettiin.

Anteeksi...

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen...

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen