Paranna turvallisuutta

 • jpg2 minutes is the amount of time that 3M Safety & Security Window Films can help deter unwanted individuals from entering

  Maailmassa riittää vaaroja, eikä kaikilla ole puhtaat jauhot pussissaan.

  Rikottua lasia koossa pitävillä 3M™ turvakalvoilla ja 3M™ kiinnitysjärjestelmillä voit suojata rakennuksesi ja yrityksesi toimitilat murtautumisia, ilkivaltaa ja jopa pommiräjähdyksiä vastaan.


Nosta rikostenehkäisy kokonaan uudelle tasolle.

 • Take crime prevention to a new level.

  Vähennä riskejä vahvistamalla ikkunoitasi.

  Olitpa sitten suurkaupungissa tai pikkukylässä, ikkunoita hajottavat varkaat voivat vahingoittaa liiketoimintaasi ja tavoitella helposti saatavilla olevia kohteita, mikä tekee lasiovista ja pohjakerrosten ikkunoista haavoittuvaisia. 3M™ suoja- ja turvakalvoilla sekä 3M™ iskusuojauskiinnitysjärjestelmillä voit kuitenkin vahvistaa ikkunoitasi ja vähentää menetysriskiäsi ikkunoita hajottavien varkaiden varalta.
   

  • Auta suojaamaan ihmisiä ja omaisuutta
  • Säilytä liiketilasi houkutteleva yleisilme ilman kaltereita tai muita fyysisiä esteitä
  • Paksumpi liima-aines pitää lasin koossa ja estää murtovarkauksia
  • Murtumiskestävyys tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn perinteisiin kalvoihin verrattuna
  • Suojaa rikkoutuneen lasin sirpaleita ja luvattomia tunkeutumisia vastaan

Hanki ikkunat, jotka ottavat iskut vastaan.

 • Mitigate glass-related injuries and damage

  Vähennä lasin aiheuttamia vammoja ja vahinkoja.

  Pommiuhat tuntuvat lähes päivittäisiltä, ja niiden kohteina on usein kouluja, hallintorakennuksia ja liiketiloja. Onnettomuusräjähdykset ovat jokapäiväinen riski monissa teollisuus-, laboratorio- ja tuotantolaitoksissa. Voit vähentää lasin aiheuttamien vammojen ja vahinkojen riskiä vahvistamalla ikkunasi 3M™ Turva- ja suojauskalvoilla, jotka pitävät lasin koossa räjähdystapauksissa.
   

  • Vähennä iskuvaikutusten aiheuttamia riskejä
  • Hanki lisäturvaa räjähdyksiä vastaan
  • Estä lasinsirpaleiden muuttuminen tappaviksi ja lentäviksi kappaleiksi
  • Vähennä toimintojesi häiriöaikaa

Tuotesuositus


Suojaa omaisuutesi 3M™ suoja- ja turvakalvoilla sekä 3M™ iskusuojauskiinnitysjärjestelmillä.

Suojaa rakennuksesi ihmiset ja omaisuus räjähdysvaikutusten tai murtautumisten aiheuttamilta putoavan lasin vaaroilta.


3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake. • 50 vuoden kokemuksen kultainen ansiomerkki

  3M™ Ikkunakalvot. Niin erityislaatuinen, että et ole ehkä huomannut...

  Siinä juju piileekin. 3M™ Ikkunakalvot tarjoavat lähes näkymättömän suojan auringonvalon rajuilta vaikutuksilta. Se esimerkiksi torjuu jopa 97 prosenttia lämpöä tuottavista infrapunasäteistä ja jopa 99 prosenttia vahingollisista UV-säteistä. Poista kuumuus, säästä energiaa ja suojaa ihmisiä ja asioita, joista välität.

  50 vuoden asiantuntijuus.


Haluaisitko 3M:n valtuutetuksi asennusliikkeeksi?

Klikkaa seuraavaa linkkiä ja täytä lyhyt verkkolomake, niin myyntiedustajamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.