1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Ikkunakalvot
 5. Valonhallintakalvot
 6. 3M™ Aurinkosuojakalvot, Silver Plastic -sarja

3M™ Aurinkosuojakalvot, Silver Plastic -sarja

 • 3M ID B5005059012

Suunniteltu polykarbonaatti- ja akryylipinnoituksille

Pitää sisällä olijat viileinä ja tyytyväisinä

Vähentää kuumuutta ja jäähdytyskustannuksia

Näytä enemmän tietoja

3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Suunniteltu polykarbonaatti- ja akryylipinnoituksille
 • Pitää sisällä olijat viileinä ja tyytyväisinä
 • Vähentää kuumuutta ja jäähdytyskustannuksia
 • Vähentävät häikäisyä
 • Ehkäisevät kalustuksen ja tekstiilien haalistumista

3M™ Aurinkosuojakalvot, Silver Plastic -sarja, on ikkunakalvotuotesarjamme, jossa on metalloitua teknologiaa, jonka avulla lämpö sekä häikäisyä aiheuttava liiallinen valo voidaan torjua säilyttäen silti samalla optinen kirkkaus.

Suojaa asuntoja ja toimistotiloja niihin kerääntyvältä lämpösaannolta 3M™ Aurinkosuojakalvojen Silver Plastic -sarjan avulla. Metalloidut ikkunakalvomme torjuvat auringon lämpövaikutusta ja vähentävät liiallisen valon aiheuttamaa häikäisyä polykarbonaatti- ja akryyliosien avulla, mutta säilyttävät samalla optisen kirkkauden. Valaistusoloista riippuen huoneiden yksityisyyttä voidaan parantaa uteliailta katseilta. Lämpösaannon vähentyminen on auttanut luomaan mukavan ympäristön etenkin lämpimänä vuodenaikana sekä vähentänyt ilmastointilaitteiden käyttöä ja siitä aiheutuvia energiakustannuksia. Suuri osa haitallisista ultraviolettisäteistä (UV) torjutaan, mikä ehkäisee tekstiilien ja kalustuksen haalistumista. Vain ulkoiseen käyttöön.

Suositellut käyttökohteet
 • Jotkin polykarbonaatti- ja akryylipinnoitukset

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).