1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Ikkunakalvot
 5. Valonhallintakalvot
 6. 3M™ Sun Control Window Films, Prestige Series

3M™ Sun Control Window Films, Prestige Series

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Rejects up to 97% of sun's infrared light to provide energy savings, enhanced comfort and protection

Blocks up to 99.9% of harmful ultraviolet (UV) rays that cause fading, helping to extend the life of furnishings

Protects occupants from high heat, while helping to reduce air conditioning costs

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 123KB)

3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Rejects up to 97% of sun's infrared light to provide energy savings, enhanced comfort and protection
 • Blocks up to 99.9% of harmful ultraviolet (UV) rays that cause fading, helping to extend the life of furnishings
 • Protects occupants from high heat, while helping to reduce air conditioning costs
 • High transparency of the window films maintains the original look of the building
 • Innovative heat protection in summer, negligible heat loss during winter
 • Completely metal free construction, no corrosion, no signal interference

3M™ Sun Control Window Films, Prestige Series provides the best balance between maximum light transmission and heat rejection. Our films feature nano-technology which significantly reduces heat while leaving the window appearance virtually unchanged.

Suojaa asuntoja ja toimistotiloja vähentämällä ikkunoiden ja lasiovien kautta kertyvää lämpösaantoa 3M™ Aurinkosuojakalvojen Prestige-sarjan avulla. Metallittomat auringonsuojakalvomme tarjoavat parhaan tasapainon maksimaalisen valon läpäisevyyden ja lämmöntorjunnan välillä. Kalvojen monikerroksinen nanoteknologia vähentää lämpöä ja päästää sisään runsaasti luonnonvaloa mukavampien oleskelutilojen mahdollistamiseksi. Ikkunakalvojen suorituskyky paranee auringon noustessa korkeammalle, minkä ansiosta ne pystyvät vastaamaan tehokkaamman suojan ja paremman käyttömukavuuden tarpeeseen torjumalla jopa 97 % auringon infrapunavalosta ja jopa 60 % ikkunoiden läpi tulevasta lämmöstä sekä tuottamaan energiansäästöä vähentyneen ilmastoinnin tarpeen ansiosta. Nämä kalvot vähentävät sisustuksen sekä kalustuksen haalistumista torjumalla jopa 99,9 % haitallisista ultraviolettisäteistä (UV). Niiden avulla pysyt viileänä ja olosi tuntuu mukavalta, eivätkä ne häiritse matkapuhelinta, GPS-toimintoa tai satelliittiradion kuuluvuutta.

Suositellut käyttökohteet
 • For commercial, public and residential buildings

Tuotetiedot

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.