1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Ikkunakalvot
 5. Valonhallintakalvot
 6. 3M™ Aurinkosuojakalvot, Night Vision -sarja

3M™ Aurinkosuojakalvot, Night Vision -sarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Vähäinen sisäheijastavuus parantaa näkyvyyttä erityisesti pimeään aikaan

Kalvon keskitummat ja tummat versiot tarjoavat myös yksityisyyttä

Torjuu jopa 71 prosenttia auringon säteilylämmöstä, vähentää häikäisyä, lisää käyttömukavuutta ja tuottaa energiansäästöä

Näytä enemmän tietoja

3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Vähäinen sisäheijastavuus parantaa näkyvyyttä erityisesti pimeään aikaan
 • Kalvon keskitummat ja tummat versiot tarjoavat myös yksityisyyttä
 • Torjuu jopa 71 prosenttia auringon säteilylämmöstä, vähentää häikäisyä, lisää käyttömukavuutta ja tuottaa energiansäästöä
 • Torjuvat suuren osan haitallisista ja sisätilojen haalistumista aiheuttavista ultraviolettisäteistä (UV)
 • Naarmuuntumista ehkäisevä pinnoite varmistaa hyvän näkyvyyden

3M™ Aurinkosuojakalvojen Night Vision -sarjan tuotteet ovat auringon lämpötehoa torjuvia ikkunakalvojamme, jotka päästävät luonnonvalon sisään valoisaan aikaan, mutta vähäisen sisäheijastavuuden ansiosta voit silti nauttia hyvästä näkyvyydestä pimeään aikaan.

Käytä 3M™ Aurinkosuojakalvojen Night Vision -sarjan tuotteita pimeänäkyvyyden parantamiseen, lämpösaannon vähentämiseen ja näkyvyyden parantamiseen valoisaan aikaan. Ikkunakalvoissamme on vähäinen sisäheijastavuus, joka varmistaa, että pimeänäkyvyys on esteetön. Kalvojen naarmuuntumista ehkäisevä pinnoite varmistaa paremman näkyvyyden pidemmäksi aikaa. Tämän kalvon keskitummat ja tummat versiot tarjoavat myös yksityisyyttä, joten ohikulkijat eivät pysty näkemään rakennukseesi valoisaan aikaan. Nämä ikkunakalvot sopivat erityisesti asuintilojen ikkunoihin ja lasioviin sekä kaupallisiin käyttötarkoituksiin tarjoamalla tehokkaan lämmöntorjunnan, vähentämällä häikäisyä ja torjumalla jopa 71 % auringon lämpötehosta, mikä parantaa käyttömukavuutta sekä tuottaa energiansäästöä vähentyneen ilmastoinnin tarpeen ansiosta. Kalvot päästävät 15–35 % luonnonvalosta läpi mutta torjuvat merkittäviä määriä haitallisista ultraviolettisäteistä (UV), jotka aiheuttavat haalistumista, ja pidentävät siten sisustusten ja kalusteiden käyttöikää.

Suositellut käyttökohteet
 • Liiketiloihin, virastoihin ja asuinrakennuksiin

Tuotetiedot

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.