3M™-ikkunasuojakalvot, Safety-sarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Vähentävät luonnonkatastrofien, ilkivallan ja muiden vaikutusten aiheuttamia rikkoutuneen lasin vaaratekijöitä

Tehokas ratkaisu lasipintojen päivittämiseen ja rakennuksen turvallisuusstandardien täyttämiseen.

Torjuvat 99 % haitallisista ja haalistumista aiheuttavista ultraviolettisäteistä (UV), mikä pidentää kalustuksen käyttöikää

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 90KB)

3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Vähentävät luonnonkatastrofien, ilkivallan ja muiden vaikutusten aiheuttamia rikkoutuneen lasin vaaratekijöitä
 • Tehokas ratkaisu lasipintojen päivittämiseen ja rakennuksen turvallisuusstandardien täyttämiseen
 • Torjuvat 99 % haitallisista ja haalistumista aiheuttavista ultraviolettisäteistä (UV), mikä pidentää kalustuksen käyttöikää
 • Parantavat turvallisuutta ja tuovat lisäsuojaa ikkunoita hajottavien varkaiden tekemiä murtovarkauksia vastaan
 • Vastustuskykyisiä graffiteja, ilkivaltaa, naarmuuntumista ja hankautumista vastaan
 • Käytä yhdessä 3M™ Iskusuojauskiinnitysjärjestelmien kanssa lisäsuojauksen ja -turvallisuuden saavuttamiseksi

3M™-ikkunasuojakalvojen Safety Exterior -sarjan tuotteet ovat läpinäkyviä sisäkalvoja, jotka on suunniteltu suojaamaan sisällä olijoita rikkoutuneelta lasilta ja tarjoamaan edullinen ja tehokas tapa lasipintojen päivittämiseen rakennuksen turvallisuusstandardeihin yltämistä varten.

Vahvista sisätilojen lasiovien ja ikkunoiden turvallisuutta 3M™-ikkunasuojakalvojen Safety-sarjan avulla. Läpinäkyvät ikkunasuojakalvomme on suunniteltu suojaamaan sisällä olijoita rikkoutuneelta lasilta ja tarjoamaan edullinen ja tehokas tapa lasipintojen päivittämiseen rakennuksen turvallisuusstandardeihin yltämistä varten. Lisäksi kalvot tarjoavat edistyneen suojan ilkivaltaa, kuten lasin naarmuttamista tai graffitien maalaamista, vastaan. Nämä kalvot torjuvat 99 % ultraviolettisäteistä (UV), mikä vastaa aurinkosuojakerrointa 1000, ja suojaavat ihmisiä haitallisilta UV-säteiltä sekä kalusteita ja sisätiloja haalistumiselta. 3M™ ikkunasuojakalvojen kokonaissuorituskykyä voidaan parantaa 3M™ Iskusuojauskiinnitysjärjestelmien avulla. Kalvot on tarkoitettu ainoastaan sisäasennuksiin.

Suositellut käyttökohteet
 • Liiketilojen, virastojen ja asuinrakennusten sisätilojen ikkunoihin

Tuotetiedot

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.