1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Ikkunakalvot
 5. Turvakalvot
 6. 3M™ Safety and Security Window Films, Safety Exterior Series

3M™ Safety and Security Window Films, Safety Exterior Series

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Reduce hazards from shattered glass during natural disasters, vandalism and other impacts

Efficient solution to upgrade glazing to meet building safety standards

Blocks 99% of harmful ultraviolet (UV) rays that cause fading, helping to extend the life of furnishings

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 90KB)

3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Reduce hazards from shattered glass during natural disasters, vandalism and other impacts
 • Efficient solution to upgrade glazing to meet building safety standards
 • Blocks 99% of harmful ultraviolet (UV) rays that cause fading, helping to extend the life of furnishings
 • Increases security and provides added protection against smash and grab burglaries
 • Resistant to graffiti, vandalism, scratches and abrasions
 • Combine with 3M™ Impact Protection Attachment Systems for additional safety and security
 • Designed for both exterior and interior applications

3M™ Safety and Security Window Films, Safety Exterior Series is our series of exterior films that help to protect occupants against glass breakages and provides an economic and efficient way of upgrading glazing to meet building safety standards. They also offer superior protection against vandalism on glass, such as scratching and graffiti attacks.

Vahvista lasiovien ja ikkunoiden turvallisuutta 3M™-ikkunasuojakalvojen Safety Exterior -sarjan avulla. Lasiovet ja ikkunat ovat rakennusten haavoittuvimpia kohtia ja muodostavat rikkoutuessaan yhden suurimmista vaaratekijöistä sisällä olijoille. Läpinäkyvät ikkunakalvomme on tarkoitettu pitämään rikkoutunut lasi kasassa ja estämään ilmassa lentäviä lasinsiruja vahingoittamasta ihmisiä ja kalusteita. Nämä kalvot torjuvat 99 % ultraviolettisäteistä (UV), mikä vastaa aurinkosuojakerrointa 1000, ja suojaavat ihmisiä haitallisilta UV-säteiltä sekä kalusteita ja sisätiloja haalistumiselta. 3M™ ikkunasuojakalvojen kokonaissuorituskykyä voidaan parantaa 3M™ Iskusuojauskiinnitysjärjestelmien avulla. Niitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkopinnoilla.

Suositellut käyttökohteet
 • Exterior surfaces of windows in commercial, public and residential buildings

Tuotetiedot

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.