1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Ikkunakalvot
 5. Turvakalvot
 6. 3M™-ikkunasuojakalvot, Safety Exterior -sarja

3M™-ikkunasuojakalvot, Safety Exterior -sarja

 • 3M ID B5005059015

Vähennä luonnonkatastrofien, ilkivallan ja muiden vaikutusten aiheuttamia rikkoutuneen lasin vaaratekijöitä.

Tehokas ratkaisu lasipintojen päivittämiseen ja rakennuksen turvallisuusstandardien täyttämiseen.

Torjuvat 99 % haitallisista ja haalistumista aiheuttavista ultraviolettisäteistä (UV), mikä pidentää kalustuksen käyttöikää

Näytä enemmän tietoja

3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Vähennä luonnonkatastrofien, ilkivallan ja muiden vaikutusten aiheuttamia rikkoutuneen lasin vaaratekijöitä
 • Tehokas ratkaisu lasipintojen päivittämiseen ja rakennuksen turvallisuusstandardien täyttämiseen
 • Torjuvat 99 % haitallisista ja haalistumista aiheuttavista ultraviolettisäteistä (UV), mikä pidentää kalustuksen käyttöikää
 • Parantavat turvallisuutta ja tuovat lisäsuojaa ikkunoita hajottavien varkaiden tekemiä murtovarkauksia vastaan
 • Vastustuskykyisiä graffiteja, ilkivaltaa, naarmuuntumista ja hankautumista vastaan
 • Käytä yhdessä 3M™ Iskusuojauskiinnitysjärjestelmien kanssa lisäsuojauksen ja -turvallisuuden saavuttamiseksi
 • Suunniteltu sekä ulko- että sisätiloihin

3M™-ikkunasuojakalvojen Safety Exterior -sarjan tuotteet ovat ulkokalvoja, joiden avulla sisällä olijoita voidaan suojata rikkoutuneelta lasilta ja jotka tarjoavat edullisen ja tehokkaan tavan lasipintojen päivittämiseen rakennuksen turvallisuusstandardeihin yltämistä varten. Lisäksi kalvot tarjoavat edistyneen suojan ilkivaltaa, kuten lasin naarmuttamista tai graffitien maalaamista, vastaan.

Vahvista lasiovien ja ikkunoiden turvallisuutta 3M™-ikkunasuojakalvojen Safety Exterior -sarjan avulla. Lasiovet ja ikkunat ovat rakennusten haavoittuvimpia kohtia ja muodostavat rikkoutuessaan yhden suurimmista vaaratekijöistä sisällä olijoille. Läpinäkyvät ikkunakalvomme on tarkoitettu pitämään rikkoutunut lasi kasassa ja estämään ilmassa lentäviä lasinsiruja vahingoittamasta ihmisiä ja kalusteita. Nämä kalvot torjuvat 99 % ultraviolettisäteistä (UV), mikä vastaa aurinkosuojakerrointa 1000, ja suojaavat ihmisiä haitallisilta UV-säteiltä sekä kalusteita ja sisätiloja haalistumiselta. 3M™ ikkunasuojakalvojen kokonaissuorituskykyä voidaan parantaa 3M™ Iskusuojauskiinnitysjärjestelmien avulla. Niitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkopinnoilla.

Suositellut käyttökohteet
 • Liiketilojen, virastojen ja asuinrakennusten ulkotilojen ikkunoihin

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).