3M™ Scotchshield™ -suojakalvot, Ultra Prestige -sarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Paranna turvallisuutta ja hanki lisäsuojaa ikkunoita hajottavien varkaiden tekemiä murtovarkauksia, ilkivaltaa ja väkisin tunkeutumisia vastaan

Kalvojen käyttö vähentää ilmastointilaitteiden tarvetta ja säästää energiaa erityisesti kesäisin

Hyvä näkyvän valon läpäisevyys, kalvot päästävät 50–70 % luonnonvalosta sisälle rakennukseen

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 138KB)

3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Paranna turvallisuutta ja hanki lisäsuojaa ikkunoita hajottavien varkaiden tekemiä murtovarkauksia, ilkivaltaa ja väkisin tunkeutumisia vastaan
 • Kalvojen käyttö vähentää ilmastointilaitteiden tarvetta ja säästää energiaa erityisesti kesäisin
 • Hyvä näkyvän valon läpäisevyys, kalvot päästävät 50–70 % luonnonvalosta sisälle rakennukseen
 • Torjuvat jopa 97 % infrapunavalosta tuottaen energiansäästöä, lisää mukavuutta ja suojaa
 • Torjuvat suuren osan haitallisista ja haalistumista aiheuttavista ultraviolettisäteistä (UV), mikä pidentää kalustuksen käyttöikää
 • Metalloimaton ikkunakalvo ei aiheuta häiriötä mobiililaitteille, GPS-yhteydelle tai satelliittiradiolle

3M™ Scotchshield™ -ikkunasuojakalvojen Ultra Prestige -sarjan tuotteet on tarkoitettu ikkunoiden sisäpinnoille. Kalvossamme on ainutlaatuinen monikerrosrakenne, joka parantaa repäisylujuutta rikosten ehkäisyä varten sekä vähentää rikkoutuneen lasin ilmassa lentävien sirpaleiden aiheuttamaa loukkaantumisriskiä.

Hyödynnä 3M™ Scotchshield™ -suojakalvojen Ultra Prestige -sarjan tuotteiden tehokas lämmöntorjunta ja repeämättömän kalvon turvallisuus. Mikrokerrosikkunakalvoissamme yhdistyvät 3M™ Scotchshield™ -ikkunasuojakalvojen turvallisuus- ja suojausominaisuudet sekä 3M™-ikkunakalvojen Prestige-sarjan aurinkosuojaominaisuudet. Voit suojata ihmisiä ja omaisuutta ilkivallalta, rikkoutuvalta lasilta ja väkisin tunkeutumisilta, vähentää häikäisyä ja säästää energiaa vähentämällä ilmastoinnin käyttöä. Ultra Prestige -sarjan kalvot ovat 32 kertaa kestävämpiä repeämisiä vastaan kuin saman paksuiset tavanomaiset turvakalvot. Tämä verraton lujuus auttaa estämään rikoksia suojaamalla ihmisiä ja omaisuutta ilkivallalta, rikkoutuvalta lasilta ja väkisin tunkeutumisilta. Näiden kalvojen sisältämä ainutlaatuinen nanoteknologiaan perustuva monikerrosrakenne tarjoaa lisäsuojaa omaisuudellesi ja sisällä olijoille ulkopuolisia uhkia vastaan. Kalvot päästävät 50–70 % luonnonvalosta sisään rakennukseen mutta torjuvat 60 % ulkopuolisesta lämmöstä ja jopa 97 % auringon infrapunavalosta. Suuri osa ultraviolettisäteistä (UV) torjutaan, mikä pidentää kalustuksen käyttöikää. Hanki lisäsuojaa ja -turvallisuutta käyttämällä kalvoja yhdessä 3M™ Iskusuojauskiinnitysjärjestelmien kanssa.

Suositellut käyttökohteet
 • Liiketilojen, virastojen ja asuinrakennusten sisätilojen ikkunoihin

Tuotetiedot

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.