Lisämukavuutta

 • Torju jopa 79 prosenttia auringon lämpösäteilystä

  Onko rakennuksesi kesäisin kuuma ja talvisin kylmä? Mikään ei haittaa pitkäaikaisten vuokralaisten löytämistä yhtä paljon kuin epämukava rakennus. Voit pitää vuokralaisesi tyytyväisinä torjumalla auringon lämpösäteilyä ja pitämällä toimitilojen lämpötilat tasaisina ja kohtuullisina 3M™ Aurinkosuojakalvon avulla. 3M™ Aurinkosuojakalvon käyttäminen on paljon halvempaa kuin kaikkien ikkunalasien vaihtaminen, ja lopputulos on samanveroinen kuin uuden lasin ulkoasu ja suorituskyky.

  Matalaemissiivinen eli Low-E-ikkunakalvo, parantaa tyypillisen yksiruutuisen ikkunan eristysarvoa lähelle kaksiruutuista ikkunaa ja tyypillisen kaksiruutuisen ikkunan eristysarvoa lähelle kolmiruutuista ikkunaa.


Vähennä tai poista liiallinen lämpö.

 • Paranna vuokralaisten mukavuutta ja siten vuokrasuhteenne pitkäikäisyyttä.

  Paranna vuokralaisten mukavuutta ja siten vuokrasuhteenne pitkäikäisyyttä.

  Kuumat kohdat voivat tehdä työympäristöstä lähes sietämättömän. 3M™ Aurinkosuojakalvot päästävät näkyvän valon läpi mutta torjuvat auringon lämpösäteilyn.


Vähennä häikäisyä.

 • Luonnonvalon ja häikäisevän valon välinen ero.

  Luonnonvalon ja häikäisevän valon välinen ero.

  Päästä luonnonvalo sisään ja poista häikäisevä valo asentamalla 3M™ Aurinkosuojakalvo.

  Vuokralaistesi ei tarvitse välttää rakennuksen eri osia tai ponnistella voidakseen nähdä laitteidensa näyttöruudut tiettyihin aikoihin päivästä, joten he saavat työnsä tehtyä vähemmällä silmien rasituksella ja mukavammin.


Tuotesuositus


3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.


Kuka tahansa hyötyy lisääntyneestä käyttömukavuudesta.

Rakennusten omistajat, vuokralaiset, arkkitehdit, energianeuvojat ja lasinvalmistajat voivat luottaa käyttömukavuuteen, jota 3M™ Aurinkosuojakalvot tarjoavat. • 50 vuoden kokemuksen kultainen ansiomerkki

  3M™ Ikkunakalvot. Niin erityislaatuinen, että et ole ehkä huomannut...

  Siinä juju piileekin. 3M™ Ikkunakalvot tarjoavat lähes näkymättömän suojan auringonvalon rajuilta vaikutuksilta. Se esimerkiksi torjuu jopa 97 prosenttia lämpöä tuottavista infrapunasäteistä ja jopa 99 prosenttia vahingollisista UV-säteistä. Poista kuumuus, säästä energiaa ja suojaa ihmisiä ja asioita, joista välität.

  50 vuoden asiantuntijuus.


Haluaisitko 3M:n valtuutetuksi asennusliikkeeksi?

Klikkaa seuraavaa linkkiä ja täytä lyhyt verkkolomake, niin myyntiedustajamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.