Lisää turvallisuutta

 • Testattu simuloiduissa olosuhteissa jopa 70 m/s tuulennopeudessa.
  • On monia asioita, joita et voi hallita, kuten säätilaa, onnettomuudet ja maanjäristykset. Voit kuitenkin varautua odottamattomaan 3M™ turvakalvoilla sekä 3M™ kiinnitysjärjestelmillä.

   Pienennä putoavan lasin riskiä. Suojaudu omaisuudenmenetyksiltä. Varmista, että liiketoimintasi kärsii vähemmän häiriöitä. Suojaa työntekijöitäsi, liiketoimintaasi ja liikevoittoasi vahvistamalla ikkunalasisi luonnonkatastrofeja vastaan.


Nykyaikaista toimintosi.

 • Rikkoutuneen lasin kasassa pitäminen on ratkaisevan tärkeää turvallisuuden parantamiseksi.

  Rikkoutuneen lasin kasassa pitäminen on ratkaisevan tärkeää turvallisuuden parantamiseksi.

  • 3M™ turvakalvoilla voit päivittää lasipintasi vaadittavalle tasolle murto-osalla lasien vaihtokustannuksista. Rakennusstandardit voivat edellyttää, että tietyissä riskialttiissa paikoissa, kuten kosteiden pintojen, ovien, lattioiden, ramppien ja portaiden lähellä olevat lasipinnat täyttävät määrätyt turvalasivaatimukset.

   3M™ turvakalvot auttavat sinua täyttämään nopeasti ja helposti turvalasien iskunsuojavaatimukset murto-osalla ikkunoiden vaihtokustannuksista.

    
   • Lasipinnat voidaan päivittää rakennusstandardien täyttämiseksi paljon pienemmin kustannuksin kuin vaihtamalla lasit.
   • Auttaa nopeasti ja helposti täyttämään turvalasien iskunsuojavaatimukset.

Suojaa itsesi äkillisiä lasipintojen rikkoutumisia vastaan.

 • Suojaa itsesi äkillisiä lasipintojen rikkoutumisia vastaan.

  Vahvista lasipintasi loukkaantumis- tai vahinkoriskin vähentämiseksi.

  • Temperoitu lasi on vahvempaa kuin tavanomainen vahvistettu lasi, mutta epäpuhtauksien kaltaiset seikat voivat saada sen hajoamaan äkillisesti. Jos niin tapahtuu, seurauksena voi olla vaarallisia purkaumia ja jopa sirpalesadetta jalankulkijoiden päälle.

    
   • Vähennä turvallisuusriskejä
   • Jatka työskentelyä myös lasin korjaamisen yhteydessä

Hallitse myrskyt

 • Säilytä malttisi ennen myrskyä, myrskyn aikana ja sen jälkeen.

  Säilytä malttisi ennen myrskyä, myrskyn aikana ja sen jälkeen.

  • Rakennuksesi ja etenkin sen ikkunat ovat alttiina säätekijöille vuoden jokaisena päivänä. Jos ikkunat hajoavat kovien tuulten, ankarien myrskyjen tai onnettomuusvaikutusten takia, niiden vaihtokustannukset jäävät liiketoimintatappioiden sekä aineellisten ja omaisuusvahinkojen varjoon. Suojaa itsesi ja liiketoimintasi putoavalta lasilta, joka voi aiheuttaa loukkaantumisia ja vahinkoja, 3M™ suoja- ja turvakalvoilla sekä 3M™ iskusuojauskiinnitysjärjestelmillä.

    
   • Suojaudu äärimmäisten sääolojen vaikutuksilta
   • Vähennä kovien tuulten ja iskuvaikutusten aiheuttamia riskejä
   • Vähennä jokapäiväisen liiketoiminnan häiriöitä

Tuotesuositus


Suojaa omaisuutesi 3M™ ikkunasuojakalvojen avulla.

Suojaa rakennuksesi ihmiset ja omaisuus putoavia roskia, tuulta ja sadetta vastaan luonnonkatastrofien varalta.


3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n, ja voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake. • 50 vuoden kokemuksen kultainen tunnusmerkki

  3M™ Ikkunakalvot. Niin erityislaatuinen, että et ole ehkä huomannut...

  • Siinä juju piileekin. 3M™ Ikkunakalvot tarjoavat lähes näkymättömän suojan auringonvalon rajuilta vaikutuksilta. Se esimerkiksi torjuu jopa 97 prosenttia lämpöä tuottavista infrapunasäteistä ja jopa 99 prosenttia vahingollisista UV-säteistä. Poista kuumuus, säästä energiaa ja suojaa ihmisiä ja asioita, joista välität.

   50 vuoden asiantuntijuus.


Haluaisitko 3M:n valtuutetuksi asennusliikkeeksi?

Klikkaa seuraavaa linkkiä ja täytä lyhyt verkkolomake, niin myyntiedustajamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.