3M-ikkunakalvot


3M:n valikoimaan kuuluu turvakalvoja, jotka parantavat ikkunoiden turvallisuutta, aurinkosuojakalvoja, jotka vähentävät energiakustannuksia, ja yhdistelmäkalvoja, jotka tarjoavat parannettua lasisuojausta aurinkosuojakalvojen etuihin yhdistettynä.

  • 3M-auringonsuojakalvot auttavat vähentämään energiakustannuksia. Nämä kustannukset muodostavat tyypillisesti 30 prosentin osuuden rakennuksen vuosittaisista kustannuksista. Nousevat energiakustannukset ja hiilijalanjäljen pienentäminen ovat saaneet rakennusten omistajat hakemaan keinoja kustannusten vähentämiseen.

  • 3M ikkunoiden turvakalvot koostuvat läpinäkyvästä ja säänkestävästä polyesterikalvosta, naarmunkestävästä pinnasta ja vahvasta akryyliliimasta. Ne tarjoavat suojan rikkoutuneen lasin aiheuttamia henkilövammoja tai esinevahinkoja vastaan.


Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.