Liittäminen ja kokoonpano – menestystarinoita

Erilaisten materiaalien ja tuotteiden liittämisessä ja kiinnittämisessä tarvitaan tietysti erilaisia ratkaisuja. Katso, kuinka ammattilaiset eri aloilta tekevät kestäviä liitoksia, pienentävät kustannuksia ja tehostavat työskentelyä teippiemme ja liimojemme avulla.

Haluatko tietää, miten kestävä liitos vaikuttaisi tuotantoosi? Ota yhteyttä liittämis- ja kokoonpanoasiantuntijoihimme, niin saat lisätietoja.

 

  • Erilaiset materiaalit. Useiden eri materiaalien liittäminen. Vaikeasti liitettävät pinnat. Muovit ja metallit, komposiitit ja vaahtomuovit – 3M:n innovatiiviset liimat ja teipit tarjoavat ratkaisun erilaisten materiaalien liittämisen haasteisiin.

  • Lait edellyttävät aina vain taloudellisempia polttoainestandardeja, joten autonvalmistajat ovat nykyään keventämisteknologian etulinjassa. 3M ja Automotive Engineering International päättivät yhdessä selvittää, minkä teknologioiden ja materiaalien avulla autonvalmistajat pääsevät keventämistavoitteisiinsa parhaiten.

  • 3M:n helppokäyttöiset ja tehokkaat teipit tarjoavat nopeita liitosratkaisuja, jotka lyövät laudalta monet hitsaustekniikat ja mekaaniset kiinnikkeet. 3M-tuotteet auttavat kasvattamaan tuotannon tehokkuutta, joka näkyy käytettyjen työtuntien vähenemisenä ja alempina valmistuskustannuksina.


Ole meihin yhteydessä

Olemme valmiita auttamaan

Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi projektiisi? Ota yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa. Voit myös soittaa numeroon 09-525 21.