Paranna kiinteistön energiatehokkuutta

3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo on kustannustehokas vaihtoehto, jolla voit päivittää ikkunasi energiatehokkaammiksi ja säilyttää sisätilalämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden.

Tilaa tietopaketti

Lisää energiatehokkuutta parantamalla ikkunoiden eristystä.

View Video

Katso, miten saat mukavuutta ympäri vuoden

 • Lumihiutale-kuvituskuva

  Ilmastointi

  3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo auttaa pitämään lämmön sisällä talvella ja viileän, ilmastoidun ilman sisällä kesällä – sää pysyköön siis ulkona, minne se kuuluukin, kaikkina vuodenaikoina. Kalvo auttaa vähentämään lämmönvaihteluita rakennuksissasi ja parantaa sinun ja vuokralaistesi yleismukavuutta.

 • Kaavio, jossa näkyy positiivinen kasvu

  Lisää tehokkuutta

  Arviolta 34 % liikerakennusten lämmitys- ja viilennystarpeesta johtuu ikkunoista. Hallitse energiakulujasi murto-osalla ikkunoiden vaihtokustannuksista. 3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo on matalaemissiivinen eli Low-E-ikkunakalvo, joka parantaa yksiruutuisen ikkunan eristysarvoa lähelle kaksiruutuista ikkunaa ja tyypillisen kaksiruutuisen ikkunan eristysarvoa lähelle kolmiruutuista ikkunaa.

 • Kuvituskuva, jossa on lukulasit

  Pidä yllä ulkonäköä

  3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo on asennettu historiallisiin rakennuksiin kestävyyden ja mukavuuden parantamiseksi ja haalistumissuojan tarjoamiseksi niin, että ikkunat ja niiden ulkonäkö säilyvät ennallaan. 3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo on näkymätön kalvo, joka asennetaan ammattimaisesti lasin pintaan. Kalvolla on neutraali ulkonäkö, joka ei merkittävästi muuta ikkunoiden ilmettä – sisältä eikä ulkoa.


Asiakasreferenssi

Historiallinen Minnesotan kuvernöörin asunto on uljas kaksikerroksinen tudortyylinen kartano, joka rakennettiin vuonna 1912. Rakennuksen kuitenkin edellytettiin noudattavan osavaltion uutta lakia, joka vaatii valtion omistamilta rakennuksilta suurempaa energiatehokkuutta. Lue, miten 3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo auttoi tässä asiassa.
UV-SUOJAUS

Skin Cancer Foundation -säätiö suosittelee ikkunakalvojen käyttämistä kodeissa niiden UV-säteitä karsivien ominaisuuksien takia.

Miten 3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo toimii

 • Kuvituskuva, jossa näkyy, miten Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo toimii talvella

  LÄMMIN TALVELLA

  Lämpöä heijastava teknologia pitää huoneen lämpimämpänä talvella.

 • Kuvituskuva, jossa näkyy, miten Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo toimii kesällä

  VIILEÄ KESÄLLÄ

  Aurinkosuojatekniikka auttaa pitämään huoneen viileänä kesällä estämällä UV-säteiden ja kuumuuden sisäänpääsyn.


ERISTYSTÄ IKKUNOILLESI.

  

Eristystä on vuosikymmenten ajan käytetty rakennusten seinissä ja katoissa ohjaamaan lämmön virtausta sisä- ja ulkotilojen välillä. 3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo toimii pitkälti samalla tavalla. Se parantaa tyypillisen yksiruutuisen ikkunan eristysarvoa lähelle kaksiruutuista ikkunaa, mikä auttaa pitämään lämmön sisällä talvella ja viileän, ilmastoidun ilman sisällä kesällä.

HUOMAAMATON AMMATTIMAINEN ASENNUS.

  

Näkymätön. 3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo asennetaan ammattilaisen toimesta suoraan lasin pintaan. Tämä prosessi on paljon huomaamattomampi ja halvempi vaihtoehto kuin ikkunoiden vaihtaminen.

3M SIVUSTOT
bComOstopaikat
Seuraa meitä