Säästä energiaa

 • Kannattava sijoitus, joka voi maksaa itsensä takaisin jopa kolmen vuoden kuluessa

  Torju auringon lämpösäteilyä 3M™ Ikkunakalvojen avulla ja pienennä rakennuksesi sisälämpötilan hallintakustannuksia. Noin 33 prosenttia viilennyskustannuksista aiheutuu ikkunoiden kautta tulevasta auringon lämpösäteilystä.

  Sen takia kustannustehokkaat, energiaa säästävät tekniikat, kuten 3M™ Ikkunakalvot ovat ratkaisevan tärkeitä yrityksen tuloksen kannalta. Ne torjuvat auringon lämpösäteilyä ja pitävät toimitilojen lämpötilat tasaisina ja miellyttävinä.


Helposti havaittavaa säästöä.

 • Video esittelee 3M™ Ikkunakalvoja ympäri maailmaa energiansäästöön hyödyntäviä rakennuksia.

  Sijoitus maksaa itsensä nopeasti takaisin ja tuottaa merkittäviä säästöjä.

  Yhdysvaltain energiaministeriö luokittelee ikkunakalvot huippuluokan energiansäästöteknologiaksi, joka on yksi nopeimmista tavoista tuottaa säästöjä. Siihen kuluu noin kolme vuotta. Ikkunoiden päivittäminen 3M™ Ikkunakalvojen avulla voi tuottaa sinulle merkittäviä säästöjä. Voit säästää 10–20 € jokaista ikkunakalvolla päällystettyä neliömetriä kohti tai jopa 190 kWh jokaista lasipintaista neliömetriä kohti. Rakennusten omistajat ympäri maailman hyödyntävät jo näitä säästömahdollisuuksia. Hyödynnä sinäkin nämä keinot!

   

   

  • Vähennä lämpöenergiaa kesäkuukausina jopa 79 prosenttia
  • Säästä jopa 190 kWh kutakin lasipinnoitteista neliömetriä kohti
  • Kannattava sijoitus, joka voi maksaa itsensä takaisin jopa kolmen vuoden kuluessa
  • 3M™ Ikkunakalvot säästävät todistetusti energiaa kaikilla ilmastovyöhykkeillä

   

   

   


Energiansäästöä.

 • Video esittelee 3M Ikkunakalvoilla päällystettyjä korkeita rakennuksia eri puolilta maailmaa.

  Vähennä energiankulutustasi ja hiilipäästöjäsi.

  • 3M™ Ikkunakalvojen käyttö palvelee ympäristöä. Torjumalla auringon lämpöä kulutat vähemmän energiaa. Kun ikkunoita voidaan pitää auki ilman peittämistä esim. verhoilla, sähkövalon tarve pienenee, joten säästät energiakustannuksissa. Päivittämällä nykyiset ikkunasi sinun ei tarvitse hankkiutua niistä eroon jätteenä.

    

    
   • Säilytä nykyiset ikkunasi
   • Vähennä saastetta
   • Päästä luonnonvalo sisään ja torju samalla lämmönsäteilyä
   • Vähennä energiankulutustasi
   • 3M™ Ikkunakalvot ovat maksaneet hiilijalanjälkensä takaisin alle puolessa vuodessa.

Tuotesuositus


Energiatehokkuuden kehityskaari.

 • Kaaviokuva esittää energiatehokkuuden kehityskaaren.

  Paranna rakennuksesi energiatehokkuutta suojaratkaisuin.

  Saatavillasi on useita energiansäästötekniikoita, jotka auttavat säästämään rahaa. Oikeiden tuotteiden valinta ja päivitysten suorittaminen oikeassa järjestyksessä on erityisen tärkeää tuottojen maksimoinnin kannalta. Usein suojaratkaisut (kuten ikkunakalvot) ovat aliarvostettuja, ja rakennusten omistajat siirtyvät suoraan LVI-järjestelmiensä parantamiseen.

  Jos parannat rakennuksen suojaratkaisua ennen LVI-parannuksia, voit mahdollisesti vähentää LVI-laitteistoja tulevaisuudessa, minkä ansiosta saat suurimman liikevoittohyödyn.


Energiansäästö kannattaa kaikilla aloilla.

Kun asennat 3M™ Ikkunakalvot, hyödyt energiansäästöstä ja monista muista eduista.


3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.


 • 50 vuoden kokemuksen kultainen ansiomerkki

  3M™ Ikkunakalvot. Niin erityislaatuinen, että et ole ehkä huomannut...

  Siinä juju piileekin. 3M™ Ikkunakalvot tarjoavat lähes näkymättömän suojan auringonvalon rajuilta vaikutuksilta. Se esimerkiksi torjuu jopa 97 prosenttia lämpöä tuottavista infrapunasäteistä ja jopa 99 prosenttia vahingollisista UV-säteistä. Poista kuumuus, säästä energiaa ja suojaa ihmisiä ja asioita, joista välität.

  50 vuoden asiantuntijuus.


Haluaisitko 3M:n valtuutetuksi asennusliikkeeksi?

Klikkaa seuraavaa linkkiä ja täytä lyhyt verkkolomake, niin myyntiedustajamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.