Miksi valita 3M

 • Maailmanlaajuinen merkki, paikallinen tuki

  3M on laatumerkki, johon luotetaan ja joka toimii kaikkialla maailmassa. Meillä on myös paikallinen myyntitiimi ja tekninen palvelu, jotka tukevat valtuutettua asentajaverkostoamme. Olemme maailmanlaajuinen yritys, joka palvelee lähellä. Osa maailman isoimmista tuotemerkeistä luottaa 3M:n tuotteisiin ja käyttää niitä joka päivä. Lisäksi 3M:n takuu antaa mielenrauhaa, jos jotain menee kaikesta huolimatta pieleen.

 • Kestävä suorituskyky

  3M:n valtuutetun asentajan oikein asennetut 3M-tuotteet kestää kestävyysluokituksensa mukaan. Tämä riippuu suurelta osin maalipinnan kunnosta, kalvotyypistä ja ajoneuvosta. Ajoneuvon maalatun pinnan on oltava hyvässä kunnossa. Ruoste, halkeamat tai vahingoittuneet alueet voivat vaikuttaa teipin suorituskykyyn. Pyydä asentajalta neuvoa ennen asennusta, jos olet epävarma.

 • Perustuu innovaatioihin

  3M on pohjimmiltaan tieteeseen perustuva yritys. 3M on kehittänyt erilaisia kiinnitysominaisuuksia, kuten kalvon uudelleenasettelun mahdollistavan Controltacin, sekä ilmakuplattoman asennuksen takaavan Complyn. 3M:llä on vuosien kokemus viimeisintä teknologiaa hyödyntävien ja laadukkaimpien koristelu- ja suojaustuotteiden kehittelyssä ajoneuvoille

 • Laaja tuotevalikoima

  Valmistamme tuhansia mielikuvituksellisia tuotteita ja olemme johtava toimija erilaisilla markkinoilla – terveydenhuollosta ja tieturvallisuudesta toimistotuotteisiin, hankausaineisiin ja liimoihin. Menestyksemme perustana on kykymme hyödyntää teknologioitamme erikseen ja yhdessä asiakkaiden erilaisissa käytännön tarpeissa. Esimerkiksi maalisi saatetaan valmistaa alan johtavilla 3M-tuotteilla, suojata 3M VentureShield-tuotteella ja sitten hoitaa ja ylläpitää 3M Car Care -tuotteilla. Tämän kaiken tietenkin mahdollistavat 3M:n henkilöstö ja heidän erityinen sitoutumisensa ihmisten elämän helpottamiseen ja elämänlaadun parantamiseen kaikkialla maailmassa.

 • Kestävä kehitys

  3M:n kestävän kehityksen strategiaan kuuluu asiakastyytyväisyyden ja kaupallisen menestyksen tavoitteleminen ympäristöllisten, sosiaalisten ja taloudellisten arvojen luomissa rajoissa. Lue lisää siitä, miten 3M sitoutuu kestävän kehityksen arvoihin, ja työstämme näiden arvojen puolesta:

Etsi lähin sertifioitu asentaja
Hae paikallista ja sertifioitua asentajaa.