1. All 3M Products
3M Suomi
5 Tulokset 
 • Ihonsuojatuotteet, hoitovoiteet ja kosteusvoiteet
 • 5 Tulokset 
  Hae

  5 Tulokset 
  3M ihonsuojavoiteet, hoitovoiteet ja kosteusvoiteet
  • Miellyttävä herkimmällekin iholle

   Auta suojaamaan ihoa inkontinenssiin, lääkinnälliseen liimakiinnitykseen, kroonisiin haavoihin, diabetekseen ja avannehoitoon liittyviltä vaurioilta.


  • inkontinenssiin liittyvä dermatiitti

   inkontinenssiin liittyvä dermatiitti

   Potilaan ihon eheys saattaa kärsiä, jos iho altistuu virtsalle ja/tai ulosteille:

   Kosteus tekee ihon alttiimmaksi hankaukselle, mikä saattaa johtaa kosteuden aiheuttamiin ihovaurioihin ja hiertymiin. Virtsa saattaa myös heikentää kudoksen sietokykyä hankaukselle, venymiselle tai paineelle.

   Ihon muuttunut pH-arvo saattaa edistää taudinaiheuttajien kasvua.

   Ulosteen entsyymit voivat aiheuttaa välittömiä ihovaurioita.

   Kemiallisen ärsytyksen (perinteinen saippua) ja fyysisen ärsytyksen (peseminen) yhdistelmä heikentää ihon tilaa.


  Katso videoita


  • 3M Cavilon kirvelemätön ihonsuojakalvo

   3M™ Cavilon™ kirvelemätön ihonsuojakalvo

   kehon eritteet, liimakiinnitys, hankaus ja inkontinenssi rikkovat ihon nopeasti. Kirvelemätön Cavilon™-ihonsuojakalvo on alkoholiton ja nestemäinen suojakalvo, joka suojaa ihoa inkontinenssin aiheuttamilta vaurioilta jopa 72 tunnin ajan. Hengittävä kalvo auttaa suojaamaan vahingoittunutta ihoa ja auttaa estämään ihon rikkoutumista. Läpinäkyvä kalvo mahdollistaa riskialttiin ihon jatkuvan tarkkailun. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus tuottaa pitkäkestoisen suojan. Aine ei siirry vaippoihin tai vaippahousuihin eikä vaikuta niiden imukykyyn.

   Lisätietoja 3M™ Cavilon™ kirvelemätön ihonsuojakalvo (PDF, 303,00 kt)


  • 3M Cavilon Antifungal Cream

   3M™ Cavilon™ pitkäkestoinen ihonsuojavoide

   Suojavoiteiden toistuva levittäminen kuluttaa henkilöstön arvokasta aikaa. Cavilon pitkäkestoinen ihonsuojavoide tarjoaa suojan eritteiltä ja kosteuttaa ihoa. Voidetta tarvitsee lisätä harvemmin, mikä säästää aikaa ja työtä. Suojavoiteen ainutlaatuinen polymeeripohjainen koostumus tuottaa hengittävän, ihon paranemista edistävän suojan potilaille, joiden iho on altis inkontinenssin aiheuttamille vaurioille, mutta se ei silti estä liimatuotteita tarttumasta ihoon. Suojavoide imeytyy ihoon. Se ei tahmaa alusvaatteita tai vaippoja eikä lähde pesussa. Kestävän Cavilon-suojavoiteen säännöllinen käyttö ehjällä iholla auttaa suojelemaan ihoa toistuvalta altistumiselta virtsalle ja ulosteille, mikä estää ihoa rikkoutumasta ja lisää potilasmukavuutta.
   Lisätietoja kestävästä suojavoiteesta (PDF, 281,33 kt)


  • 3M Cavilon Antifungal Cream

   3M™ Cavilon™ ‑pesu- ja puhdistuspyyhkeet

   3M™ Cavilon™ pesu-ja puhdistuspyyhkeet Päivittäiseen vuodepesuun 3M suosittelee yhtä pakkausta puhdistuspyyhkeitä / potilas / vuorokausi. Hellävaraiset ja nopeasti kuivuvat pyyhkeet ovat helppokäyttöisiä. Käytä kullekin kahdeksasta kehn alueesta yksi pyyhe ja heitä pyyhkeet käytön jälkeen roskiin. Älä huuhdo pyyhkeitä WC-viemäriin. Cavilon pesu- ja puhdistuspyyhkeet voidaan käyttää joko huoneenlämpöisinä tai lämmittää mikroaaltouunissa (katso lämmitysohjeet tuotepakkauksesta).


  • 3M Cavilon ‑hoitovoiteet ja ‑kosteusvoiteet

   3M™ Cavilon™ ‑inkontinenssihoitopyyhe

   3M suosittelee puhdistamaan ihon jokaisen inkontinenssitapahtuman jälkeen Cavilon-inkontinenssihoitopyyhkeellä. Nämä hoitopyyhkeet puhdistavat, hoitavat ja suojaavat ihoa. Niiden avulla on helppoa soveltaa menestyksekästä inkontinenssiin liittyvää dermatiittia ennaltaehkäisevää ohjelmaa. Potilaan tarvitessa lisäsuojaa voidaan käyttää Cavilon-hoitopyyhkeiden kanssa yhteensopivia pitkäkestoista 3M™ Cavilon™ ‑suojavoidetta ja kirvelemätöntä 3M™ Cavilon™ ‑ihonsuojakalvoa.
    


  Näytetään 1-5 / 5 Hakutulokset
  Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
  Vertaa