1. All 3M Products
3M Suomi
75 Tulokset 
75 Tulokset 
Hae

75 Tulokset 
Niitin voima, teipin yksinkertaisuus

Kun miltei 66 kiloa painavat paneelit oli aika kiinnittää uskomattoman Walt Disney Concert Hall -musiikkitalon seiniin, tunnettu arkkitehti Frank Gehry ei valinnut kiinnittämiseen hitsausta, ruuveja tai niittejä. Hän valitsi 3M™ VHB™ -teipin.

KYSY 3M ASIANTUNTIJALTA

3M™ VHB™ -teipit


Unelmoi. Suunnittele. Toteuta

 • 3M VHBTM tapes bring your most innovative designs to life - from blueprint through production.
  Mielikuvituksemme pystyy luomaan uskomattomia keksintöjä ja henkeäsalpaavan kauniita muotoja. Mutta ajatuksen todellinen nerokkuus punnitaan sen toteutuksessa. Poista esteet täydellisen lopputuotteen edestä valitsemalla uskomattoman voimakas kiinnitysteippi, joka on suunniteltu erittäin huomaamattomaksi.

  Mitä 3M™ VHB™ -teippi on?

  3M™ VHB™ -teippien avulla sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja, vaan voit pitää suunnitelmistasi kiinni ja päästä eroon häiritsevistä ja näkyvistä kiinnitystavoista kuten ruuveista ja muttereista. Näiden erittäin tehokkaiden, kaksipuolisten akryylivaahtoteippien avulla voit luoda helposti ja nopeasti pitkäkestoisen liitoksen, joka jopa vahvistuu ajan myötä. Nämä teipit tarttuvat useisiin eri materiaaleihin, kuten alumiiniin, teräkseen, lasiin, muoveihin sekä märkä-, että jauhemaalattuihin pintoihin ja tarjoavat näin sitkeän liitoksen miltei mihin tahansa tilanteeseen, jonka voit kuvitella.


Ota yhteyttä
Olemme valmiina auttamaan.

Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi projektiisi? Ota yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa.


 • Strength Has Never Looked This Good

  Lujuus ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä

  3M™ VHB™ -teipit eivät voi vain korvata perinteisiä kiinnitystapoja erittäin vaativissa tilanteissa, vaan ne voivat myös parantaa työn ulkonäköä. Tutustu tapoihin, joilla teipit voivat parantaa muokattujen asuntoautojen kestävyyttä ja ulkonäköä.
 • Superior Assembly in a Fraction of the Time

  Erinomainen rakenne vain murto-osassa totutusta ajasta

  Teipin asettaminen on helppoa, eikä siihen tarvita niin paljon harjoittelua kuin hitsaamiseen tai nitomiseen. Lisäksi 3M™ VHB™ -teipit liimautuvat heti kiinnitettäessä, jolloin säästytään nestemäisten liima-aineiden käyttöön liittyvältä kuivumisen odottelulta, sekä viimeistelyltä ja puhdistukselta.

Metalliteollisuus

Paranna kokoonpanolinjan tuottavuutta tehokkaan teipin avulla. Verrattuna nitomiseen tai hitsaukseen 3M™ VHB™ -teipit on helppo ottaa käyttöön, eikä erillisiä viimeistelyvaiheita tarvita. Pitkäkestoinen liitos voidaan luoda helposti ja nopeasti vain asettamalla teippi paikalleen.

Tarkastele metalliteollisuuden tuotteita
Kuljetus ja liikenne

Tasaisen pinnan ja luotettavan pidon tuottamiseen suunnitellut 3M™ VHB™ -teipit kestävät erittäin kuumia ja kylmiä lämpötiloja, tärinää, kosteutta ja voimakastakin UV-säteilyä. Toisin kuin niitit ja ruuvit, ne luovat liitoksen, joka kestää millaista säätä tahansa.

Tarkastele kuljetuksen ja liikenteen tuotteita

Kyltit

Kun ruuveja ja niittejä ei tarvita, suunnittelemasi muoto pääsee todella oikeuksiinsa. 3M™ VHB™ -teippien avulla voidaan luoda tasainen pinta ja käytännössä näkymätön liitos, joten tuloksena on siisti ja huomiota herättävä kyltti, joka on taatusti säänkestävä.

Tarkastele kylttituotteita
Rakennusala

Kun on liitettävä ulkopaneeleita tärkeisiin kohteisiin, kuten O'Haren lentokentän rakennuksiin Chicagossa tai Walt Disney Concert Hall -musiikkitaloon, arkkitehdit luottavat siihen, että 3M™ VHB™ -teippi kiinnittää materiaalit pysyvästi yhteen ja jakaa samalla rakenteen painon tasaisesti koko liitoksen alueelle.

Tarkastele rakennusalan tuotteita
Elektroniikka

3M™ VHB™ -teipit tarjoavat korkeatasoista suunnittelun monimuotoisuutta ja täyttävät samalla elektroniikka-alan tarkat vaatimukset. Niitä on käytetty kaikenlaisiin liitoksiin HD-televisionäyttöjen kiinnityksestä meriteollisuuden navigointilaitteiden tiivistämiseen kosteutta vastaan.

Näytä elektroniikkatuotteet

Näe 3M™ VHB™ -teipit tositoimissa

 • Design Flexibility: Eliminate fasteners for endless possibilities

  Suunnittelun joustavuus: Rajattomia mahdollisuuksia ilman mekaanisia kiinnikkeitä

 • Durability: 3M tapes are tested in the harshest environments

  Kestävyys: 3M teipit testataan ankarimmissa olosuhteissa

 • Sealing: Why bond when you can bond and seal in one step?

  Tiivistys: Miksi vain kiinnittää kun voit tiivistää ja kiinnittää samanaikaisesti?

 • Strength: A strong bond is just the beginning

  Lujuus: Vahva liitos on vasta alkua

 • Voyager Testimonial: 3M's commitment to customer support

  Asiakasreferenssi - Voyager: 3M :n sitoutuminen asiakkaan tukemiseen

 • Voyager Testimonial: 3M™ VHB™ Tape takes on a tornado

  Asiakasreferenssi - Voyager: 3M™ VHB™ -teippi kestää tornadon

 • Voyager Testimonial: Deliver a clean, crisp, modern aesthetic

  Asiakasreferenssi - Voyager: Lopputuloksena siisti ja tyylikäs ukonäkö

 • Voyager Testimonial: Ease of use saves time and effort

  Asiakasreferenssi - Voyager: Käytön helppous säästää aikaa ja vaivaa


Tarvitsetko lisätietoja?

Näytetään 1-24 / 75 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa
3M SIVUSTOT
bComOstopaikat
Seuraa meitä