3M Health Care Academy

Terveydenhoidon kurssit ja koulutus

Inspiroivaa koulutusta. Luotettavaa kehittymistä.

KIRJAUDU SISÄÄN / REKISTERÖIDY

Koulutuksemme

Koulutuksemme on suunniteltu juuri sinulle

3M Health Care Academy on koulutusportaali terveydenhuollon ja elintarviketurvallisuuden piirissä työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat edistää osaamistaan. Jäsenenä sinulla on oikeudet osallistua eri aihealueiden koulutuskokonaisuuksiin.

Jäsenenä voit valita sinua kiinnostavat verkkokurssit ja aihealueet. 3M tekniset- ja kliiniset asiantuntijat ovat rakentaneet kokonaisuudet vastaamaan alan vaatimia standardeja.

Opastusvideo auttaa sinua koulutusportaalin käytössä. Klikkaamalla videolinkkiä näet, miten koulutusportaalissa on helpointa navigoida eri toimintojen välillä katso opastusvideo.

Löydä lisää

Voit olla yhteydessä meihin, mikäli tarvitset apua käytännönkoulutuksessa tai verkkokurssien sisäänkirjautumisessa.

Oletko jo Health Care Akatemian jäsen? Kirjaudu sisään


Varoitus

Varoitus

Järjestelmä ei voi näyttää viitattua sisältöobjektia. Sisältöobjektin fi_FI/Group A/HCB_HealthcareAcademy/FUZE Components/3M rG-83-ColumnBlocks - Configuration luontimallipohjaa 3M Design Patterns/FUZE 50Series-Configuration/General/3M rG-83-ColumnBlocks-Configuration-at ei ole määritetty vastaamaan esitysmallipohjaa. Ilmoita ongelmasta käyttöliittymän kehittäjälle tai suunnittelijalle.

 
Quote

"3M Health Care Akatemian avulla saan tietoa johon voin luottaa ja tieto on helposti ulottuvillani. Se lisää merkittävästi itseluottamustani hoitotyössä."

Osaston sairaanhoitaja

Opi omalla tavallasi

Autamme sinua pysymään ammatillisesti ajantasalla

Jaamme tietämystämme

icons

Tarvitko apua?

Onko sinulla vaikeuksia kirjautua sisään 3M Health Care Academy sivuille? Apua sisäänkirjautumiseen

Jos haluat saada hieman tietoa Terveydenhuollon akatemian eLearning-alustasta ja muutamia lyhyitä ohjeita moduuleista, tutustu alla olevaan videoon.


Tilaa uutiskirjeemme

Tämä sisältää tietoa uusimmista 3M: n tuoteuutuuksista sekä kliinisestä dokumentaatiosta, jolla varmistetaan potilasturvallisuuden hyvä taso.