1. Suomi
 2. Kaupalliset ratkaisut
 3. Grafiikka & opasteet

Grafiikka & opasteet

Tie, jolla on pakettiautoja, joihin on asennettu 3M Graphics Film -tuotteita.

Graafiset kalvotuotteet jokaiseen projektiin

Tehokkaat ratkaisut brändisi vaikutuksen tehostamiseen

Etsi 3M Graphics -asentaja
Ota yhteyttä

Saavuta korkeampi taso. Graafiset kalvotuotteet jokaiseen projektiin.

Anna itsesi unelmoida suuremmista kuin koskaan ja vie jokainen graafinen asennus seuraavalle tasolle. Ensiluokkainen grafiikka auttaa kertomaan brändin tarinoita ja tukee muita aloitteita, kuten kestävän kehityksen maksimointia ja myynnin lisäämistä.
3M:n tuotteet antavat sinulle mahdollisuuden mennä asiakkaan näkemyksen yli ja ilmaista se uusilla ja tehokkailla tavoilla kuten ajoneuvojen yliteippausmateriaaleilla, seinien, lattioiden ja jalkakäytävien graafisilla kalvoilla, pintakäsittelyillä, läpikuultavilla kalvoilla huomiota herättäviin kyltteihin, rei'itetyillä kalvoilla ikkunagrafiikkaan, muilla kuin PVC-kalvoilla ja monilla muilla tuotteilla.

 • Idea-kuvake
  Innovaatio - Tarkoituksemme on selkeä

  Tarvitsemme enemmän kuin koskaan tiedettä luomaan myönteisemmän tulevaisuuden, jossa kaikki voivat menestyä. Planeettamme, kansamme ja taloutemme kestävyys riippuu siitä.

 • Sertifioitu kuvake
  3M™ Select Graphic Provider -ohjelma

  Kun valitset brändigrafiikan materiaaleja, haluat varmistaa, että ne vastaavat odotuksiasi. Valitsemalla 3M Select Graphic Provider -palvelun voit olla varma, että valmiin grafiikan on valmistanut luotettava 3M-toimittaja ja sen on kiinnittänyt pätevä asentaja.

 • Sertifiointikuvake
  Kumppanuus - 3M™ Endorsed Installer Programme (3M™ hyväksytty asentajaohjelma)

  3M Endorsed Installer -ohjelma on koulutus- ja sertifiointiohjelma, jossa tunnustetaan asentajien taidot ja kokemus.

 • Takuu-kuvake
  3M-takuu - mielenrauhaa sinulle

  Jotta pysyisit mukana nopeasti muuttuvassa graafisen alan maailmassa, tarvitset huippuluokan tuotteita kilpailuetua varten. 3M:n graafisia ratkaisuja testataan, kunnes olemme kehittäneet kestävimmät ja innovatiivisimmat tuotteet yrityksellesi.
  Ja me seisomme niiden takana yhdellä alan kattavimmista grafiikkatakuista, 3M™ Matched Component System Warrantylla (MCS).


Pakettiauto, johon on asennettu 3M Print Wrap -kalvo.
3M™ Print Wrap -kalvo IJ280

Ajoneuvoille optimoitu uusin Autoteippaus ratkaisumme on uusi maailmanlaajuinen standardi ajoneuvojen yliteippauskalvoissa.
Kun sitä käytetään yhdessä 3M™ Gloss Wrap laminaatin 8428G:n kanssa, sen on todistettu asentuvan jopa 20 % nopeammin ja kohoavan 2x vähemmän.

LISÄTIETOJA 3M™ PRINT WRAP -KALVOSTA IJ280

Vain mielikuvitus on rajana

Anna itsesi unelmoida suuremmista kuin koskaan ja vie jokainen graafinen asennus seuraavalle tasolle. Korkealuokkainen grafiikka auttaa kertomaan brändin tarinoita ja tukee muita aloitteita, kuten kestävän kehityksen maksimointia ja myynnin lisäämistä.
3M:n tuotteilla voit ylittää asiakkaan vision ja ilmaista sen uusilla ja tehokkailla tavoilla ajoneuvojen yliteippauksilla, seinien, lattioiden ja jalkakäytävien graafisilla kalvoilla, pintakäsittelyillä, läpikuultavilla kalvoilla huomiota herättäviin kyltteihin, rei'itetyillä kalvoilla ikkunagrafiikkaan, PVC vapailla kalvoilla ja paljon muulla.

Fleet grafiikka

 • Kuvassa näkyy 3 kuorma-autoa tulossa tielle - kaikissa on asennettu valkoiset 3M Graphic Wraps -teipit.
  • Fleet grafiikka

   Kustannustehokkain mainonnan muoto, 3M™ Graphic Wraps ajoneuvojen brändäykseen on tehokas tapa luoda yhteys asiakkaisiin liikkeellä ollessa.

   Rohkea uusi standardi yliteippausmateriaaleissa, 3M™ Print Wrap Film IJ280 ja 3M™ Gloss Wrap Overlaminate 8428G pysyvät täsmälleen siellä, missä haluat. Yliteipatessasi pakettiautosi, hyödyt nopeammasta asennuksesta, vähäisemmästä nostamisesta, huippuluokan mukautuvuudesta ja optimoidusta tartunnasta.

   Ympäristöystävällisempiä graafisia ratkaisuja varten 3M™ Envision™ -kalvot ja laminaatit ovat saaneet arvostetun GREENGUARD Gold -sertifikaatin.

   Vieraile englanninkielisellä UK-sivustollamme saadaksesi lisätietoa laivastografiikasta.
   3M™ Print Wrap -kalvo IJ280
   3M™ Envision™ tulostuskalvot.

Auton personointi

 • Mies asentamassa 3M Autoteippaus -teippiä auton etuosaan.

  Auton personointi

  • Wow efekti" liikenteessä. Nämä 3M-kalvot tekevät vaikutuksen liikkeessä. Innovatiiviset suunnittelu- ja asennusominaisuudet mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen sekä kestävän ulkonäön. Olipa kyse sitten mukautetusta autografiikasta, viestistä tai värikkäistä malleista, kaikilla näillä ajoneuvoilla on yksi määränpää: suuruutta.

   Vieraile englanninkielisellä UK-sivustollamme saadaksesi lisätietoja autojen personoinnista.
   Auton personointi

Raideliikenne ratkaisut

 • Kuva, jossa suurnopeusjuna kulkee vihreässä maisemassa

  Ratkaisut raideliikenteeseen

  • Rautatieteknologian nopeiden muutosten tahdissa pysymisestä on tullut vaikeampaa kuin koskaan. Meillä on 46 teknologia-alustaa ja yli 80 vuoden kokemus - integroitu tiedemiesten ja tutkijoiden tiimimme voi tehdä kanssasi läpimurtoja ja auttaa sinua pysymään askeleen edellä rakentaessasi tulevaisuuden junaa.

   Nykyiset junavaunut ovat kevyempiä, nopeampia, aerodynaamisempia ja energiatehokkaampia kuin koskaan, ja niiden materiaalit ovat kevyempiä ja muotoilu tyylikästä. 3M:n teknologiat voivat auttaa maksimoimaan valmistuksen ja toiminnan tehokkuuden, alentamaan kustannuksia ja parantamaan pitkän aikavälin suorituskykyä.

   Vieraile englanninkielisellä UK-sivustollamme saadaksesi lisätietoja rautatiesieluista.
   Ratkaisut raideliikenteeseen

Rakennukset ja sisätilat

 • Nainen istuu työpöydän ääressä kannettava tietokone edessään. Ovi ulos puutarhaan on auki.

  Rakentaminen & sisustus

  • Rakennukset ja seinät ovat valtava brändimahdollisuus. Erinomaisen luotettavuutensa, helppokäyttöisyytensä ja luovan liikkumavaransa ansiosta 3M™ wall wrap -kalvo antaa sinulle varmuuden luoda upeita rakennusteippauksia rakenteesta, koosta tai sääolosuhteista riippumatta.

   Vieraile englanninkielisellä UK-sivustollamme saadaksesi lisää tietoa rakentamisesta ja sisustuksesta.
   Rakentaminen & sisustus

Ikkunat

 • Rakennus, jossa on paljon ikkunoita, joihin on asennettu 3M-ikkunakalvot häikäisyn ja lämmön vähentämiseksi.

  Ikkunat

  • Muunna ikkunat voitoiksi. Yksinkertaisella ikkunakalvon sijoittamisella asiakkaasi voivat hyödyntää tätä upeaa kiinteistöä imagonsa parantamiseksi. Rei'itetyistä kalvoista läpinäkyviin kalvoihin ja tulostettaviin kalvoihin, 3M:llä on runsaasti vaihtoehtoja, joiden avulla lahjakkuutesi pääsee loistamaan.

   Käy englanninkielisellä UK-sivustollamme saadaksesi lisätietoja ikkunoista.
   Ikkunat

Valomainokset

 • Kuva, jossa näkyy suuri kaupunki yöllä, jossa on paljon kirkkaita valoja ja kylttejä.

  Valomainokset

  • Auta asiakkaidesi tuotemerkkejä loistamaan 3M:n taustavalaistujen, läpikuultavien ja tulostettavien kalvojen, joustopintojen, valonhallintakalvojen ja laminaattien avulla.

   Valitse laajennetusta läpikuultavien kalvojen värivalikoimasta, jonka avulla voit täyttää entistä enemmän asiakkaiden tarpeita ja varmistaa tuotemerkin yhdenmukaisuuden maailmanlaajuisesti.

   Vieraile englanninkielisellä UK-sivustollamme saadaksesi lisätietoja valomainoskalvoista.
   Valomainokset

Lattian ja päällysteen grafiikka

 • Eteinen, jossa on vaatteita ja säilytystiloja. Lattialla on 3M Floor Graphics.

  Lattian ja päällysteen grafiikka

  • Myyntiviesteistä pelikenttiin 3M™ Tulostuskalvot antavat sinulle mahdollisuuden luoda lattioita ja jalkakäytäviä, jotka saavat ihmiset innostumaan. Jokainen kalvo on suunniteltu helposti asennettavaksi ja kestäväksi, joten voit aina luoda lattiat, joita asiakkaat arvostavat.

   Vieraile englanninkielisellä UK-sivustollamme saadaksesi lisätietoja lattia- ja päällystegrafiikasta.
   Lattian ja päällysteen grafiikka

Mies asentamassa sinisiä 3M Graphics Films -kalvoja autoon.
Oletko valmis asentamaan 3M-grafiikan?
Oletko valmis asentamaan 3M-grafiikan?
Oletko valmis asentamaan 3M-grafiikan?

Klikkaa tästä löytääksesi paikallisen 3M-grafiikka-asentajan, joka asentaa juuri sinun sovellukseesi.

LÖYDÄ 3M GRAFIIKKA-ASENTAJA
KESKUSTELE 3M-ASIANTUNTIJAN KANSSA

3M™ Select Graphic Provider -ohjelma: Menestyksen kumppanuus

Paras graafinen päätös, jonka tulet koskaan tekemään.

Rakensit yrityksesi ja kehitit brändin, joka erottuu ja kestää. Kun valitset brändigrafiikan materiaaleja, haluat varmistaa, että ne vastaavat odotuksiasi. Valitsemalla 3M Select Graphic Providerin voit olla varma, että valmiin grafiikan on valmistanut luotettava 3M-toimittaja ja sen on kiinnittänyt pätevä asentaja.

 • 3M ja Select Graphic Provider -logo

  Miksi valita 3M Select Graphic Provider?

  3M Select Graphic Providers on vakiintunut verkosto asentajia, jotka ovat täyttäneet 3M:n asettamat kriteerit, joilla varmistetaan korkea laatu ja johdonmukainen levitys seuraavilla keskeisillä markkinoilla:

  • Yritysautojen Teippaus
  • Raideliikenne
  • Sisätilojen ja ulkotilojen koristelu
  • Auringonsuoja- ja turvakalvot
  • Kuluttaja Autotuotteet

Oikean materiaalin löytäminen työhön

Huippuluokan tekniikka ja lyömätön laatu auttavat sinua tarjoamaan asiakkaillesi parasta ja erottumaan kilpailijoista - olipa työ kuinka monimutkainen tahansa. Luo upeita yliteippauksia, tee monimutkaisia seinäkuvia helposti ja paljon muuta 3M:n monipuolisella graafisten tuotteiden valikoimalla. Tutustu tuotteisiimme löytääksesi täydellisen tuotteen projektiisi.
 • Pakettiauto esittelee 3M Digital Print -kalvoja tien päällä
  Tulostuskalvoja tien päällä

  Joustava, mukautuva ja erittäin kestävä tulostettava kalvo mahdollistaa upean vinyyligrafiikan levittämisen pinnoille yksinkertaisista ja tasaisista pinnoista aaltoileviin, joissa on monimutkaisia muotoja.

  Näytä 3M™ Digitaaliset tulostuskalvot

 • Mutkaan kääntyvään autoon on asennettu 3M Vehicle wraps -yliteippaus ja merkinnät.
  Ajoneuvojen kalvot

  Esittele persoonallisuuttasi autosi ulkoasussa. 3M™ Wrap Films -kalvojen avulla voit mukauttaa autosi erilaisilla väreillä ja kuvioilla tai luoda täydellisen yksilöllisen ilmeen käyttämällä yksilöllisiä värejä.
  Suojaa maalisi kiveniskuilta, ötököiltä, hiekalta ja suolalta 3M™ Paint Protection Film -maalinsuojakalvolla.

  Katso 3M™ Car Wrap kalvot
  Näytä 3M™ kiveniskusuojakalvo

 •  3M Coloured Film -kalvolla varustettu juna saapuu asemalle.
  Värillinen kalvo

  Nämä kestävät, värilliset kalvot on suunniteltu leikattaviksi mihin tahansa muotoon, ja ne ovat taloudellinen graafinen ratkaisu, joka ei vaadi painatusta tai suojaavia laminatteja.

  Katso 3M™ Scotchcal™ Electrocut™ Graphic Film Series 100 -kalvosarja
  Katso 3M™ Controltac™ Graphic Film 180 -kalvo 

 •  3M Coloured Film -kalvolla varustettu juna saapuu asemalle.
  Laminaattikalvot

  Suojaa ja tehosta grafiikka-asennustasi valitsemalla oikea päällyslaminaatti, joka takaa upean ja pitkäikäisen lopputuloksen.

  Näytä 3M™ laminaattikalvot

 • Toimistomaisema, jossa näkyy, miten 3M Architectural -kalvot voivat raikastaa tilaa.
  Arkkitehtuurikalvot

  Tee rakennuksestasi brändisi suurin mainostaulu. Tai ehkä raikastat sisustustasi 3M-arkkitehtuurikalvojen avulla. Saatat yllättyä mahdollisuuksista.

  Näytä 3M™ Arkkitehtuurikalvot

 • Toimistomaisema, jossa näkyy, miten 3M Architectural -kalvot voivat raikastaa tilaa.
  Ikkunakalvot

  Muunna ikkunat voitoiksi. Yksinkertaisella ikkunakalvon sijoittamisella asiakkaasi voivat hyödyntää tätä upeaa kiinteistöä imagonsa parantamiseksi. Rei'itetyistä kalvoista läpinäkyviin kalvoihin ja tulostettaviin kalvoihin on runsaasti vaihtoehtoja, joiden avulla lahjakkuutesi pääsee loistamaan.

  Näytä 3M™ lasisomistekalvot

  Etsitkö energiansäästö- tai turvaratkaisuja ikkunoihin? Lue lisää täältä.

  Näytä 3M™ ikkunakalvot

 • Huoltoasema, jossa on 3M Valomainoskalvot- näkyvät yöaikaan.
  Kalvot opasteisiin

  Parhaan grafiikan ja valaistuksen yhdistäminen: Läpikuultavasta vinyylistä opasteisiin ja valonhallintakalvoista joustaviin alustoihin ja graafiseen suojaukseen, 3M:llä on kaikki tarvitsemasi.

  Näytä 3M™ läpinäkymättömät opastekalvot
  Näytä 3M™ valomainoskalvot

 • Ulkotila, jossa on 3M Floor and pavement Films -lattia- ja asfalttikalvot.
  Lattia ja asfalttikalvot

  Oletko ajatellut käyttää lattiaa brändisi mainostamiseen? 3M™ lattia- ja asfalttikalvoissa turvallisuus ja kestävyys ovat etusijalla, jotta saat viestisi perille ainutlaatuisella tavalla.

  Katso 3M™ Lattiakalvot
  Näytä 3M™ kalvot päällysteille
  Katso 3M™ Lattioiden laminaatit

 • Mies asentaa 3M Graphic Films -kalvoja käyttäen asianmukaisia kalvon asennustyökaluja.
  Kalvon asennustyökalut

  Löydät oikean työkalun työhön, asennuslastoista kuplanpoistajiin ja kaikkea siltä väliltä. 3M™ Knifeless -teipin avulla voit leikata graafisen kalvon läpi tarkasti ja tehokkaasti ilman veistä ja ilman pinnan vaurioitumista, jolloin saat aikaan puhtaan viivan.

  Katso 3M™-kalvon asennustyökalut

Ryhdy 3M™-sertifioiduksi asentajaksi

3M Endorsed Installers on maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto.
Sertifioi taitosi ja erotu kilpailijoistasi 3M Endorsed Certification Programin avulla.
Tämä kurssi on tarkoitettu asentajille, joilla on vähintään kolmen vuoden kokemus ja vankka tietämys ajoneuvojen personointiasennuksista, ja sen voi suorittaa vasta, kun on suorittanut hyväksytyn peruskurssin.

 • Mies asentamassa sinisiä 3M Graphic Films -kalvoja autoon.

  Tärkeimmät edut:

  • Vahvistetut tekniset taidot ja tiedot
  • 3M Endorsed Installer -logon käyttö verkkosivustollasi ja markkinointimateriaaleissasi.
  • 3M edistää aktiivisesti loppukäyttäjien markkinointia.
  • Osallistuminen erityisiin viestintätilaisuuksiin ja ohjelmiin, jotka on tarkoitettu sertifioiduille asentajillemme.
  • 3M Endorsed -sertifikaatin tunnettuus ja uskottavuus markkinoilla.

ICC-väriprofiilit

Napsauta linkkiä löytääksesi oikean väriprofiilin 3M-materiaalin, RIP:n ja tulostimen yhdistelmälle.

Etkö ole löytänyt etsimääsi?

 • Jos et löytänyt etsimääsi tältä sivulta, ota yhteyttä täyttämällä tämä lomake, niin 3M:n edustaja ottaa yhteyttä.

 • Tilaa postituslistamme, niin pysyt ajan tasalla kaikista 3M:n uusimmista tuotelanseerauksista.