Paljonko auton teippaus maksaa?

Paljonko auton teippaus maksaa?

ETSI VALTUUTETTUA YLITEIPPAAJAA
 • Auton yliteippauksessa on kyse siitä, että luodaan jotain yksilöllistä ja räätälöityä sekä kaunista. Auton yliteippaukset eivät koskaan ole samanlaisia, joten kysymykseen 'paljonko auton teippaus maksaa' on vaikea antaa vastausta. Auton yliteippauksen hinta riippuu ensisijaisesti ajoneuvosta ja valitusta yliteippauskalvosta. Mutta laadukkaalle, ammattimaiselle auton yliteippauskalvolle ei ole standardihintalappua. Se on kuin minkä tahansa taideteoksen tilaaminen; hintahaarukka voi olla valtava määrityksistäsi riippuen.

 • Auton yliteippauksen hinta voi vaihdella hyvinkin paljon

  Noin 2000 euron teippausbudjetti yleensä riittää jättämällä pois ovenkahvat, peilit ja jopa puskurit ja alalistat. Tällä hinnalla laajaa teippausta ei kuitenkaan saada tehtyä Yliteippauskalvo asennetaan auton pinnalle muotoillen sen pintaa Auto näyttää ensisilmäyksellä täysin erilaiselta, mutta tarkemmin katsoen näin ei ole. Käyttämällä isompaa budjettia yliteippaukseen saat kattavan yliteippauksen, jossa kaikki pinnat autossa on teipattu ja lopputulos erittäin siisti.

  Silloin voit odottaa korkeinta mahdollista laatua olevaa yliteippausta upeasti viimeisteltynä.

  Jos etsit jotain siltä väliltä, saat erittäin hyvän yliteippauksen noin 3000 eurolla.

  Useimmissa tapauksissa auton yliteippauksen kustannukset ovat jossain keskitason ja huipputason lukujen välissä. Alkaen 2000 eurosta ja mahdollisilla 200 - 300 euron lisillä ajoneuvosta ja käytetystä yliteippauskalvosta riippuen saat erittäin hyvin yliteipatun auton. Tähän esimerkinomaiseen auton yliteippauksen kustannukseen sisältyy yleensä materiaalit, tilavuokra pintojen valmisteluun ja työ. Ennen valmiin auton luovutusta sille suoritettaisiin myös tiukka laaduntarkastus ja loppupuhdistus.

  Vinkki: Keskustele yliteippauksen ammattilaisen kanssa ennen päätöksen tekemistä. He pystyvät antamaan sinulle neuvoja ja tarkan tarjouksen, joka perustuu henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja haluttuun lopputulokseen.

 • Auton teippaus: Minkälaiset jatkokustannukset ovat?

  Auton yliteippauskalvoa tulee huoltaa yhtä hyvin kuin auton maalipintaa. Säännöllinen puhdistaminen on ensiarvoisen tärkeää, muuten lika tarttuu ajoneuvoon. Suosittelemme siksi säännöllistä auton pesua.

  Lisätietoja saat lukemalla usein kysytyt kysymyksemme: Miten puhdistan teipatun autoni?

  Matta- ja struktuuripintaiset yliteippauskalvot vaativat enemmän huoltoa kuin kiiltävät pinnat, koska hieno pöly tarttuu helpommin karkeaan ja karheaan pintaan. Näiden pintojen puhdistaminen vie myös enemmän aikaa. Lähialueesi valtuutetulta teippaajalta saat erikoispuhdistustuotteita lisähintaan.

Hae valtuutettua 3M yliteippaajaa lähelläsi

Lisätietoa yliteippausuotteistamme saat myös ottamalla meihin yhteyttä. Löydä sertifioitu ja valtuutettu yliteippaaja lähelläsi klikkaamalla "Hae valtuutettua yliteippaaja" - nappulaa.