Voinko asentaa grafiikan itse?

 • Kyllä, jos uskot, että sinulla on riittävästi kokemusta ja taitoa. Älä kuitenkaan ryhdy siihen, jos olet epävarma. Mitä suurempi grafiikka on, ja mitä enemmän muotoja ja reunoja työssä on otettava huomioon, sitä enemmän siihen tarvitaan taitoa. Pienempiäkin teippauksia kiinnittäessäsi sinun on tiedettävä tarkasti, miten pinta valmistellaan ja miten kalvoa käsitellään, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen ja jotta kalvo kestäisi tarkoitetulla tavalla. 

  3M tarjoaa erinomaisen valikoiman erityisiä kiinnitysominaisuuksia, jotka tekevät kalvojen asentamisesta paljon helpompaa:

   

  • 3M™ Controltac™ -kiinnitysteknologiaa hyödyntävien kalvojen avulla grafiikkaa voi sovittaa kiinnityspinnan päälle ja kiinnittää sen kunnolla lopulliseen kohtaansa painamalla pintaa. Liu'utettavuuden ansiosta voit asetella grafiikkaa täydellisesti kohdalleen ja viimeistellä kiinnityksen vasta sitten.  
  • 3M™ Comply™ -kiinnitysteknologiaa hyödyntävien kalvojen liimassa on pieniä ilmanpoistokanavia. Jos kalvon alle jää asennuksen aikana harmillisia kuplia aiheuttavaa ilmaa, sen voi työntää helposti pois kalvon alta, jolloin kalvon asentaminen onnistuu ilman kuplia ja ryppyjä, eikä ilmaa tarvitse poistaa kuplia leikkaamalla. 

  Keskustele grafiikkasi asentamisesta 3M:n valikoidun kumppanin kanssa, jotta voisit päättää, onko asennusta järkevää tehdä itse.

Etsi lähin sertifioitu asentaja
Hae paikallista ja sertifioitua asentajaa.