Suojaa auton maalipinta
ja pidä autosi
hyvännäköisenä

Maalipinnan suojakalvo

3M™ VentureShield™ torjuu kivien aiheuttamat kolhut, naarmut ja maalivauriot käytännössä kokonaan ja auttaa säilyttämään ajoneuvosi arvon. Tilaustyönä tehty malli on valmistettu optisesti läpinäkyvästä, erittäin kestävästä uretaanikalvosta ja erityiskoulutuksen saaneet asentajat asentavat sen autoosi, jotta puskurisi, ajovalosi, lokasuojasi, sivupeilisi ja konepeltisi saisivat tarvitsemasi suojan. Voit myös suojata halutessasi ja mielenrauhan takaamiseksi, kaikki autosi pinnat . Moottoripyöräpakkaukset on suunniteltu omatoimiseen asentamiseen kotona. Pyydä lisätietoja ja tarjous koulutetulta ja sertifioituneelta asentajaltamme

Autot

 • Halusitpa sitten tavallisen suojan autosi arimmille pinnoille, kattavamman suojan ja esteettisen ulkonäön koko konepellillesi tai täydellisen suojan koko ajoneuvollesi, meillä on sinulle sopiva kalvoratkaisu. Malleihin erikoistunut insinöörimme valmistaa tilaustyönä malleja jokaiselle ajoneuvomerkille ja -mallille heti, kun ne tulevat markkinoille. Tämän vuoksi voit olla varma siitä, että pakkaus on täydellinen heti ja ettei kalvoa tarvitse muotoilla ja leikata ennen asennusta. Olemme suunnitelleet malleja ja valmistaneet VentureShield-tuotteita vuosien ajan, joten ymmärrämme mitä tarvitaan. Siksi voimme valmistaa ihanteellisen mallin, joka peittää ja suojaa parhaalla mahdollisella tavalla.

  Myymme VentureShield-tuotteita vain kansallisen, koulutetuista ja hyväksytyistä asentajista koostuvan verkoston kautta, joten voit luottaa työn laatuun. Asentajat omistautuvat autoosi tehtävään työhön täysin, oli kyseessä sitten pieni henkilöauto, viistoperäinen perheauto tai urheiluauto. Pyydä lisätietoja ottamalla yhteyttä lähimpään hyväksyttyyn asentajaan.


Moottoripyörät

 • Toisin kuin autopakkaukset, jotka ammattilaisen on asennettava pakkausten monimutkaisuuden ja koon vuoksi, pyöräpakkaukset on suunniteltu helposti itse asennettaviksi. Alueet, joille niitä käytetään, ovat yleensä melko pieniä eivätkä niiden muodot täten ole kovin monimutkaisia. Saat ihanteellisen suojan kolhuja ja naarmuja vastaan, mutta koska kyseessä on itse asennettava tuote, maksat vähemmän. Useimmille vuoden 2000 jälkeen valmistetuille pyörämerkeille ja -malleille on jo suunniteltu oma mallinsa ja valmistamme uusia joka viikko. Pyrimme saamaan käsiimme pyöriä ja esittelypyöriä, jotta näkisimme kaikki mahdollisesti vahingoittuvat alueet, ja sitten valmistamme vastaavan mallin.

  Mattamaalit ovat koko ajan suositumpia, joten meillä on myös mattakalvo, jonka ansiosta voit saavuttaa saman suojatason ja säilyttää pyörän mattapinnan. Kysy hyväksytyltä asentajaltamme, miten voit ostaa itse asennettavan moottoripyöräpakkauksen moottoripyörällesi.


Moottoriurheilu

 • Moottoriurheilu tarkoittaa suuria nopeuksia ja samalla suurempia määriä hiekkaa ja soraa. Tämä voi aiheuttaa pintavaurioita, joiden korjaaminen voi tulla kalliiksi, erityisesti hiilikuitupaneeleiden ollessa kyseessä. VentureShield-tuotteet testataan ja niitä käytetään 2- ja 4-pyöräisten ajoneuvojen moottoriurheilun huipulla ja niiden laatu on todistettu kilparadoilla ympäri maailman. Halusitpa suojata sponsorisi logoa vaurioilta tai estää kiviä kolhimasta hiilikuitupaneeleitasi, VentureShield takaa, että vietät enemmän aikaa kilparadalla kuin maaliliikkeessä.

  Myymme VentureShield-tuotteita vain kansallisen, koulutetuista ja hyväksytyistä asentajista koostuvan verkoston kautta, joten voit luottaa työn laatuun. Asentajat omistautuvat autoosi tehtävään työhön täysin, oli kyseessä sitten pieni henkilöauto, viistoperäinen perheauto tai urheiluauto. Pyydä lisätietoja ottamalla yhteyttä lähimpään hyväksyttyyn asentajaan.


Lisää käyttökohteita

 • Voit todennäköisesti käyttää VentureShield-tuotteita aina, kun ajoneuvosi pinta kaipaa suojausta. Sitä käytetään veneissä ja luksusjahdeissa estämään lepuuttajien ja köysien aiheuttamaa hankausta ja vesirajassa estämään rungon värjäytymistä ja helpottamaan puhdistamista.

  VentureShield-tuotteita on käytetty matkapuhelimissa, urheiluvälineissä, kelloissa, laskettelukypärissä, wakeboard-laudoissa, vesiskoottereissa ja jopa surffilaudoissa! Nämä eivät ole tavanomaisia käyttökohteita, eikä meillä todennäköisesti ole niitä varten omia malleja, mutta raakamateriaalin avulla voit tehdä oman mallisi ja saada samat edut kuin vakiokäyttökohteissakin.

  Pyydä lisätietoja ja hintatarjous lähimmältä asentajaltasi. Hän voi myös neuvoa tarvittavan materiaalimäärän kanssa ja siinä, mikä on paras tapa valmistaa malli käyttökohteeseesi.

Etsi lähin sertifioitu asentaja
Hae paikallista ja sertifioitua asentajaa.