Miksi maalata,
kun voi yliteipata?

Auton yliteippaus

 • Älä maalaa, vaan teippaa autosi 3M-autokalvoilla. 3M:llä on laaja valikoima värillisiä ja teksturoituja yliiteippauskalvoja, joiden avulla voit muuttaa autosi väriä ja ulkonäköä milloin tahansa.


   

  • Muuta autosi väriä nopeasti ja kustannustehokkaasti - ei tarvetta ruiskumaalaukselle
  • Auton yliteippauksen voi poistaa, joten voit halutessasi palauttaa autosi entiselleen
  • Teippi suojaa alkuperäistä maaliasi auringon aiheuttamilta vaurioilta ja lievältä kulumiselta
  • Jos et halua teipata autoa kokonaan, voit yksilöidä sen teippaamalla vain sivupeilit, maskin tai katon!

   

  3M:n koulutettujen ja valtuutettujen ajoneuvoteippaajien verkosto voi auttaa varmistamaan, että teippauksesi näyttää täsmälleen yhtä hyvältä kuin alkuperäinen maali. Lue lisää 3M:n värillisistä yliteippauksista.

 • Miksi et suunnittelisi omaa malliasi?

  Olet yksilöllinen, joten miksi et tekisi autostasikin yksilöllistä? 3M:n tulostettavien teippien avulla voit saada ajoneuvoosi tiikerikuvion, lempimaalauksesi tai vielä yksilöllisemmän, itse suunnittelemasi mallin. Koulutettujen ja hyväksyttyjen 3M-asentajien verkostomme voi auttaa sinua luomaan vaikuttavat grafiikat autoosi, jotka on suunniteltu juuri sinulle.

  Voit myös käyttää tulostettua 3M-teippiä liiketoimintasi mainostamiseen ja uusien asiakkaiden hankkimiseen. Ajoneuvon teippaus on hyvä tapa mainostaa liiketoimintaasi ja palvelujasi mahdollisille asiakkaille ja parantaa yrityksesi imagoa liikkuessasi. Lue lisää 3M:n tilaustyönä tehdyistä, tulostetuista teippauksista.

Etsi lähin sertifioitu asentaja
Hae paikallista ja sertifioitua asentajaa.