Luo oma tyylisi
ja ole yksilöllinen

Tulostetut teippaukset: yksittäisistä malleista kokonaisen ajoneuvokannan brändäykseen

 • Tänä päivänä ammattimaisesti tulostettujen vinyyliteippien hankkiminen ajoneuvoosi on helppoa. 3M:n tulostettuja vinyyliteippejä on saatavilla kaikentyyppisiin tarkoituksiin. 3M:n kanssa asioidessasi saat enemmän kuin pelkän teippauksen – saat myös pätevää konsultointia, sillä ajoneuvot, kalvot ja käyttötarkoitukset ovat erilaisia. Oli kyse sitten lyhyt- tai pitkäikäisistä teippauksista, monimutkaisista tai yksinkertaisista muodoista tai parhaasta mahdollisesta laadusta, 3M:n valtuutetut jälleenmyyjät tarjoavat apua ja neuvoja, joita tarvitset oikean kalvovalinnan tekemiseen, ja täysin ammattitaitoista ja laadukasta asennuspalvelua.  Pyydä lisätietoja ottamalla yhteyttä lähimpään hyväksyttyyn 3M-asentajaan. 

 • Huomioitavia asioita tilaustyönä tehtävien teippausten suunnittelussa

  Keskustele seuraavista asioista 3M:n hyväksymän tulostajan tai asentajan kanssa:
   

  • Missä grafiikkaa käytetään? Millaisella pinnalla grafiikkaa käytetään ja millaisia muotoja tai reunakohtia pitää ottaa huomioon?
  • Millaista kestävyyttä edellytät? 1–2 viikkoa vai 5–6 vuotta? Lisäksi se, millaisessa ympäristössä ajoneuvolla ajetaan, voi vaikuttaa kestävyyteen.
  • Haluatko, että kalvo on nopea tai helppo poistaa?
  • Asennatko kalvon itse vai haluatko ammattimaisen asentajan tekevän sen? 3M suosittelee ammattilaisen / koulutetun asentajan käyttöä, jos grafiikka on suuri tai se asennetaan muotojen tai reunojen päälle.

   

   

Etsi lähin sertifioitu asentaja
Hae paikallista ja sertifioitua asentajaa.