Luo oma tyylisi
ja ole yksilöllinen

Tulostetut teippaukset: yksittäisistä malleista kokonaisen ajoneuvokannan brändäykseen

 • Tänä päivänä ammattimaisesti tulostettujen vinyyliteippien hankkiminen ajoneuvoosi on helppoa. 3M:n tulostettuja vinyyliteippejä on saatavilla kaikentyyppisiin tarkoituksiin. 3M:n kanssa asioidessasi saat enemmän kuin pelkän teippauksen – saat myös pätevää konsultointia, sillä ajoneuvot, kalvot ja käyttötarkoitukset ovat erilaisia. Oli kyse sitten lyhyt- tai pitkäikäisistä teippauksista, monimutkaisista tai yksinkertaisista muodoista tai parhaasta mahdollisesta laadusta, 3M:n valtuutetut jälleenmyyjät tarjoavat apua ja neuvoja, joita tarvitset oikean kalvovalinnan tekemiseen, ja täysin ammattitaitoista ja laadukasta asennuspalvelua.  Pyydä lisätietoja ottamalla yhteyttä lähimpään hyväksyttyyn 3M-asentajaan. 

 • Huomioitavia asioita tilaustyönä tehtävien teippausten suunnittelussa

  Keskustele seuraavista asioista 3M:n hyväksymän tulostajan tai asentajan kanssa:
   

  • Missä grafiikkaa käytetään? Millaisella pinnalla grafiikkaa käytetään ja millaisia muotoja tai reunakohtia pitää ottaa huomioon?
  • Millaista kestävyyttä edellytät? 1–2 viikkoa vai 5–6 vuotta? Lisäksi se, millaisessa ympäristössä ajoneuvolla ajetaan, voi vaikuttaa kestävyyteen.
  • Haluatko, että kalvo on nopea tai helppo poistaa?
  • Asennatko kalvon itse vai haluatko ammattimaisen asentajan tekevän sen? 3M suosittelee ammattilaisen / koulutetun asentajan käyttöä, jos grafiikka on suuri tai se asennetaan muotojen tai reunojen päälle.

   

   

Etsi lähin sertifioitu asentaja
Hae paikallista ja sertifioitua asentajaa.
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen